Η Τούρτα της μαμάς: Ειρήνη Αγγελοπούλου: «Πέφτει πολύ γέλιο και υπάρχει όμορφο κλίμα στα γυρίσματα»
Showbiz

Η Τούρτα της μαμάς: Ειρήνη Αγγελοπούλου: «Πέφτει πολύ γέλιο και υπάρχει όμορφο κλίμα στα γυρίσματα»

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου υποδύεται την Τζένη στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς».

Στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» στην οποία συμμετέχω, απολαμβάνω: Το ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς και μαθαίνω από αυτούς. Επίσης, τις πρόβες που κάνουμε πριν από τις λήψεις. Πέφτει πολύ γέλιο και υπάρχει όμορφο κλίμα.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το κινητό μου, που πλέον αναγκαστικά είναι παντού στην καθημερινότητα μας.



Η αγαπημένη μου ταινία είναι: Εκείνη που είδα σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής μου, όσο ήμουν στο 2ο έτος της σχολής, η «Hirosima Mon Amour», του Αλέν Ρενέ.

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία είναι: Το «Όταν ο ήλιος» της Ζωρζ Σαρή, διότι μου το έδωσε να το διαβάσω ένας αγαπημένος μου άνθρωπος και όταν δεν είμαι καλά το διαβάζω για να ηρεμήσω.

Το αγαπημένο μου μέρος είναι: Το εξοχικό μου στη Νότια Εύβοια.

Από μουσική ακούω: Συνήθως ακούω τζαζ για να χαλαρώσω αλλά γενικώς, όταν είμαι με παρέα, περνάω πολύ καλά σε μικρά μαγαζάκια με ζωντανή ρεμπέτικη, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

Οι στιγμές που θα ήθελα να ξαναζήσω είναι: Πολλές, αλλά δεν αναφέρω καμία. Αν αρχίσεις να ξαναζείς στιγμές από το παρελθόν, δεν ζεις το παρόν.

Η έννοια της συγχώρεσης για μένα είναι: Νομίζω ότι όλα συγχωρούνται, ξεχνιούνται και μικραίνουν. Ενώ πάνω στη στιγμή λες δεν συγχωρείς, σταδιακά βλέπεις τα πράγματα αλλιώς.

Φοβάμαι πολύ: Να χάσω ανθρώπους που αγαπώ. Φοβάμαι επίσης τις αράχνες και το σκοτάδι.

Πριν κοιμηθώ: Βάζω ξυπνητήρι και υπολογίζω μέσα στο άγχος πόσες καθαρές ώρες ύπνου μου έχουν μείνει για να κοιμηθώ.

Η συμβουλή που δεν Θα ξεχάσω ποτέ είναι: «Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις αν θα πετύχει. Κι αν δεν πετύχει, τουλάχιστον ξέρεις ότι προσπάθησες. Σέ αυτή την περίπτωση, αν θες, προσπαθείς ξανά».

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved