Σασμός: Αλίνα Κωτσοβούλου: «Θέλουμε να περνάει καλά ο κόσμος και να έχουμε ένα καλό προϊόν»
Showbiz

Σασμός: Αλίνα Κωτσοβούλου: «Θέλουμε να περνάει καλά ο κόσμος και να έχουμε ένα καλό προϊόν»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου φέτος μας συστήνεται ως Άννα μέσα από τη δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά και τι είναι αυτό που πιστεύει ότι αγαπούν οι τηλεθεατές, αλλά και για τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο.

Τι είναι αυτό που αγαπούν οι τηλεθεατές;

Είναι μεγάλη χαρά να συμβαίνει αυτό. Δουλεύουμε σκληρά και είναι μια δουλειά συνόλου. Εκτός από τον Κώστα Κωστόπουλο, στη σκηνοθεσία έχουμε και τη Ζωή Φίλιππο και τον Γιάννη Σαμπάνη, τον Β. Χ. Σπηλιόπουλο στο σενάριο, και όλοι είναι μία ομάδα που εργάζονται απρόσκοπα. Και πιστεύω πως η δουλειά φαίνεται και ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό. Επίσης, το κοινό βλέπει και πολλές αληθινές αισθηματικές ιστορίες. Και πιστεύω πως έχουμε ανάγκη το συναίσθημα, ειδικά μετά τον εγκλεισμό μας. Έχουμε ανάγκη να νιώσουμε αυτό το πάθος και τους απαγορευμένους έρωτες. Βέβαια, σε μία κοινωνία που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όλων. Αλλά υπάρχουν τέτοια πράγματα. Στηρίζεται σε πραγματικές καταστάσεις.

Τι σχόλια λαμβάνετε από τον κόσμο;

Τρομερά θετικά σχόλια. Και το απολαμβάνουμε.

Άρα βιώνετε την επιτυχία της σειράς στην καθημερινότητα σας.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Και όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους φίλους μας, αλλά κι εγώ το βλέπω ως θεατής. Το έχει βρει ο Κωστόπουλος αυτό το μυστικό της επιτυχίας βλέπει κάποιος τη σειρά και να έχει σασπένς ακόμη και ας ξέρει πάνω κάτω τι γίνεται! Κι εγώ το ζω αυτό. Κι εμένα οι φίλοι μου το βλέπουν με μανία. Βέβαια, να πω εδώ πως οι περισσότερες φίλες μου έχουν πάθει μια «λάλοση» από τον Δημήτρη Λάλο. Έχουν τρελαθεί με τον Μαθιό.

Ενώ είναι δολοφόνος τον συμπαθούν.
Είναι συμπαθής. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Του αξίζει και το σέρνει το καράβι αυτής της επιτυχίας.

Παρακολουθείτε τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Μόνο Twitter δεν έχω, αλλά ίσως θα έπρεπε να ασχοληθώ. Είναι ωραία όλα αυτά, αλλά δεν θα έπρεπε να ξεπερνιούνται τα όρια. Είναι μία δουλειά αυτή που κάνουμε, μία δουλειά ψυχαγωγίας, θέλουμε να περνάει καλά ο κόσμος και να έχουμε ένα καλό προϊόν. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό το ότι η παραγωγή και το κανάλι επενδύουν στη μυθοπλασία Ελλήνων δημιουργών. Το βρίσκω σημαντικό και ανακουφιστικό και από την ανταπόκριση του κόσμου φαίνεται ότι το έχουμε ανάγκη.

Ποια είναι τα κριτήρια σας για μία συνεργασία;

Οι συνεργάτες. Σε αυτή τη σειρά εμπιστεύομαι τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και τη Μιράντα Ρωστάντη και ήθελα να συνεργαστώ με τον Κώστα Κωστόπουλο. Επίσης, έπαιξε ρόλο το εκπληκτικό καστ που είχαν φτιάξει και είπα κατευθείαν το «ναι».

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved