Ευαγγελία Μουμούρη: «Εγώ ποτέ δεν είχα μία δημοσιότητα που θα μου δημιουργούσε προβλήματα»
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: «Εγώ ποτέ δεν είχα μία δημοσιότητα που θα μου δημιουργούσε προβλήματα»

Η Ευαγγελία Μουμούρη είναι μία ηθοποιός με άξια παρουσία στην τηλεόραση και το θέατρο, με ρόλους αξέχαστους.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και αν είναι από τους ανθρώπους που κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.

Είστε αισιόδοξη στη ζωή σας γενικά και από πού αντλείται την αισιοδοξία σας;

Ζω αισιόδοξα, δεν ξέρω αν η βάση μου είναι η αισιοδοξία. Ζω μπροστά, έχοντας δει, αντιμετωπίσει και ξορκίσει το παρελθόν μου.

Είστε από αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα;

Η τέχνη μου δεν είναι χόμπι. Νιώθω τυχερή που η εργασία μου είναι η απόρροια της ανάγκης μου γι’ αυτή την τέχνη. Μέσα σε αυτή την τέχνη και με τις δυσκολίες της καθημερινότητας, όπως έχει κάθε εργασία, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ευλογημένη που κάνω την δουλειά που θέλω κι αγαπώ.

Έχει φτάσει η στιγμή να πείτε: «Τέλος. Ως εδώ ήταν αυτή η δουλειά, ας κάνω ένα διάλειμμα ή και κάτι άλλο»;

Όχι. Πριν την καραντίνα ευχήθηκα να κάτσω σπίτι για δύο μήνες, αλλά χωρίς οι άλλοι να δουλεύουν και να απέχω εγώ. Χωρίς να μου επιβληθεί. Δεν είχα τη δύναμη να κάνω αυτή την επιλογή. Ήρθε όλο αυτό με τον κορωνοϊό και νιώθω ότι το είχα ανάγκη τελικά αυτό το να μην κάνω τίποτα για κάποιους μήνες. Αλλά μόνη μου δεν θα το αποφάσιζα. Ποτέ μα ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο.

Σας έχει κερδίσει το θέατρο και γενικά η υποκριτική, αναλογικά με το ότι έχετε κάνει κι άλλες σπουδές πέραν από αυτό;

Δεν θα έλεγα ότι με κέρδισε το θέατρο, απλά αυτό ήθελα πάντα να κάνω. Οι Ανθρωπολογικές επιστήμες που σπούδασα παράλληλα, δηλαδή επικοινωνία, δημοσιογραφία, ήταν για να διευρύνω εκείνη την εποχή, τους πανεπιστημιακούς μου ορίζοντες.

Πώς έχετε καταφέρει να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας;

Εγώ ποτέ δεν είχα μία δημοσιότητα που θα μου δημιουργούσε προβλήματα. Δηλαδή, ποτέ δεν έκανα στην τηλεόραση την τεράστια προσωπική επιτυχία της πρώτης εμφάνισης, όπου εμφανίζονται μετά κάτω από το σπίτι σου παπαράτσι, ή πετάνε πουκάμισα και ζητούν αυτόγραφα. Σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τις αξίες μου, δεν θεώρησα ποτέ ότι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή, ως επάγγελμα. Για να βοηθήσω την ανέλιξή μου. Είμαι μία ηθοποιός που μιλάω μέσα από την δουλειά μου και μέσα από την θέση μου στην κοινωνία. Δεν φοβάμαι και δεν ντρέπομαι να πω την άποψή μου για ορισμένα πράγματα κι όχι για όλα.

Γιατί όχι για όλα;

Γιατί ο δημόσιος λόγος πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Όχι να έχουμε όλοι μία άποψη για τα πάντα. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτή την τάση. Δεν τα ξέρω όλα και δεν τα έχω μελετήσει όλα.

Πηγή:Εγώ

«Χείμαρρος» η Ευγγελία Μουμούρη:«Ένιωθα ότι με πατούσαν, γύρναγα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα»

Ευαγγελία Μουμούρη: «Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό»

Ευαγγελία Μουμούρη: Στάθηκα δίπλα στην Τζένη Μπότση και τη θαύμασα όταν βρήκε το κουράγιο να μιλήσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved