Μπόμπα-Τανιμανίδης: Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων τους μετακομίζουν
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων τους μετακομίζουν

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι. Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζουν λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Ο παρουσιαστής και η όμορφη σύζυγός του, αποφάσισαν να μετακομίσουν καθώς φαίνεται πως το σπίτι που μέχρι τώρα ζούσαν τους πέφτει κομματάκι μικρό!

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από το χάος που κυριαρχεί μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του... μαζέματος.

Δες το σχετικό βίντεο

«Στη δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας.

Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: “Πιο έγκυος δε γίνεται’. Εκεί είδα το Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα», έχει εξομολογηθεί η ίδια μιλώντας για την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved