Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σπίτι όπου σκοπεύει να αποσυρθεί αν βγει από τη φυλακή (photos)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου τρεις μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από ηθοποιούς για βιασμό. 

Λίγο πριν, σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί παλιότερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε απομονωθεί στο προσωπικό του ησυχαστήριο στα Ιωάννινα.

Το σπίτι βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τους Κουκλιούς Πωγωνίου στον Νομό Ιωαννίνων όπου υπάρχει ένα πετρόχτιστο σπίτι που σύμφωνα με την On Time είναι άδειο.

Πρόκειται για το προσωπικό ησυχαστήριό του στο οποίο είχε καταφύγει λίγο πριν την προφυλάκισή του στις Φυλακές Τριπόλεως όπου και συνεχίζει να κρατείται.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ίδιος σκόπευε να μετατρέψει σε μόνιμο τόπο κατοικίας του μαζί με την οικογένειά του όταν θα αποφάσιζε να αποσυρθεί από το θέατρο.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, όταν και εφόσον αποφυλακιστεί, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ζήσει εκεί, μακριά από όλους κι όλα, ειδικά μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή είχε μπει πωλητήριο σε αυτό το όμορφο σπίτι, κάτι που όμως διαψεύστηκε αμέσως από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του ηθοποιού που ζουν στην περιοχή.

Δείτε το σπίτι παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved