Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: Οκτώ νεκροί σε μουσικό φεστιβάλ
Showbiz

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: Οκτώ νεκροί σε μουσικό φεστιβάλ

Οι πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 8 νεκρούς και περισσότερους από 300 τραυματίες. 

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο Τέξας, όπου τραγική ήταν η κατάληξη της συναυλίας του Τράβις Σκοτ στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld. Η πυροσβεστική σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι επρόκειτο για περιστατικό επιπέδου 2 , λόγω του αριθμού των κλήσεων που έλαβαν από τον κόσμο, για την άμεση παρέμβαση. Ωστόσο, δεν έχει δοθεί ακόμα μια τελική απάντηση σχετικά με το τι ήταν εκείνο, που προκάλεσε τους θανάτους.

Σύμφωνα με το ABC, στο NRG Park, όπου γινόταν και το φεστιβάλ, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι απο 50.000 θεατές για να απολαύσουν τον Τράβις Σκότ. Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής του Χιούστον, Σαμουέλ Πένια, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και ο κόσμος άρχισε να πανικοβάλλεται»

Η συναυλία διεκόπη άμεσα, ενώ στην περιοχή επικράτησε κυριολεκτικά το χάος, με κόσμο να τρέχει πανικόβλητος και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Η επέμβαση της της αστυνομίας ήταν άμεση, οι οποίοι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να προσπαθήσουν να τους ηρεμήσουν, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι τελικά εφικτό. Πολλοί ήταν και εκείνοι που ποδοπατηθηκαν μέσα στην αναστάτωση και είναι ανάμεσα σε εκείνους, που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πάριος: Η σπάνια εμφάνιση του γιου του, Μιχαήλ Άγγελου και η απίστευτη ομοιότητα

Τόνια Σωτηροπούλου: Με υπέροχο φθινοπωρινό look στο θέατρο Άλσος για τον Κωστή Μαραβέγια!

Γιάννης Πάριος: Διέκοψε τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Μάταιες οι εκκλήσεις του στο κοινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved