Βρισηίδα Ανδριώτου: Η διάκριση του μοντέλου σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς (photos)
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η διάκριση του μοντέλου σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς (photos)

Η πανέμορφη Βρισηίδα Ανδριώτου τα "έδωσε όλα" και πραγματικά τα κατάφερε, αφού μόλις μας ενημέρωσε για την διεθνή της διάκριση στον χώρο του modeling.

Την Βρισηίδα Ανδριώτου την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, ένα καθημερινό ριάλιτι μόδας, όπου στόχο είχε να δώσει στο τηλοπτικό κοινό τις κατάλληλες στυλιστικές συμβουλές. Αυτό γινόταν μέσα από τις διαγωνιζόμενες και τις προσωπικές στυλιστικές επιλογές του, όπου καθημερινά κρίνονταν με βαθμολογία για αυτές.

Η ίδια, από τότε μας είχε ενημερώσει ότι ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του modeling και ειδικά οι followers της στο Instragram ήταν ενήμεροι για το πόσο η ίδια προσπαθεί και φιλοδοξεί να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Πριν από λίγα λεπτα, μας ενημέρωσε για τον τίτλο, που κατέκτησε με πάρα πολύ κόπο και το πόσο περήφανη είναι για αυτό της το επίτευγμα. Με σχετικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει στους ακόλουθους της με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα και μας ενημερώνει ότι κέρδισε την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CV8be0QqN0Q

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Οι sexy κυρίες της showbiz υποδέχτηκαν τον Σεπτέμβριο με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι!

Είναι πρώην παίκτριες διαφορετικών ριάλιτι και κατάφεραν να αναστατώσουν... όλη τη Μύκονο!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η τεράστια αλλαγή στο μαλλί και η ομοιότητα στην Κατια Ταραμπάγκο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved