Καταθέσεις φωτιά εναντίον 40χρονου ηθοποιού για βιασμό, μία εξ αυτών από καταξιωμένη ηθοποιό!
Showbiz

Καταθέσεις φωτιά εναντίον 40χρονου ηθοποιού για βιασμό, μία εξ αυτών από καταξιωμένη ηθοποιό!

Μία νέα υπόθεση με καταγγελίες για βιασμό έρχεται στο φως για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτης. Εναντίον του έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι καταξιωμένη ηθοποιός. 

Σύμφωνα με το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του newsbomb.gr πρόκειται για τον 40χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη Λ. Φ. ο οποίος ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες εις βάρος του οποίου έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες.

Στις μηνύσεις τους οι γυναίκες περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες ορέξεις του καλλιτέχνη. Για την εν λόγω υπόθεση έχει υποβληθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις Βρυξέλλες και μία ακόμη ευρωπαϊκή χώρα, όπου διαμένουν μόνιμα οι δύο αδελφές που μηνύουν τον ηθοποιό.

Το κουβάρι για τη συγκεκριμένη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη τον περασμένο Ιούλιο από δύο αδελφές, μία εκ των οποίων είναι γνωστή ηθοποιός που κάνει καριέρα εκτός Ελλάδας. Στη μήνυσή τους οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι από το 2008 έως το 2014 ο εν λόγω 40χρονος καλλιτέχνης της κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά. Μάλιστα, η αδελφή της ηθοποιού στη μήνυσή της αναφέρει ότι λόγω του εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του, έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει βουτώντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Μεταξύ άλλων η μία εκ των δύο αδελφών αναφέρει στη μήνυσή της το πότε ξεκίνησαν όλα. Σύμφωνα με το δικόγραφο ο εφιάλτης ξεκίνησε τον Μάιο του 2008, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών και γνωρίστηκαν σε μία παράσταση όπου εκείνη ήταν κομπάρσος και εκείνος συμμετείχε. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και των προβών, ο εγκαλούμενος με πλησίαζε, προκειμένου να μου μιλήσει για το θέατρο, ενδιαφερόμενος δήθεν για τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στις οποίες ήθελα να συμμετάσχω, όταν θα ολοκλήρωνα το σχολείο.

Με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση, κάνοντάς μου συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ με ρωτούσε συνεχώς εάν είχα κάνει έρωτα και εάν γνώριζα πώς αλλιώς ονομαζόταν το πέος. Την τελευταία δε ημέρα των παραστάσεων, με απομόνωσε και προσπάθησε με τη βία να με φιλήσει, ρωτώντας με αν γνωρίζω τι είναι το «French kiss». Ευτυχώς, τότε, είχα κατορθώσει να ξεφύγω από τα χέρια του. Δυστυχώς όμως στη συνέχεια, δεν στάθηκα τόσο τυχερή».

Δείτε όλα τα δικόγραφα και λεπτομέρειες για την υπόθεση στο newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Νέα καταγγελία για βιασμό από ηθοποιό: «Τράβηξε το σορτς... αντέδρασα... Δεν τα κατάφερα» (video)

Τελευταία εξέλιξη! Σε σοκ ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό – Οι πρώτες δηλώσεις (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved