Τάσος Ξιαρχό: Φώτο από τη συνάντηση με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Φώτο από τη συνάντηση με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της

O Τάσος Ξιαρχό μία βδομάδα μετά το βίντεο που δημοσίευσε και κορόιδευε μία 30χρονη κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά της και το ριγέ μπλουζάκι που επέλεξε, την απόπειρα αυτοκτονίας και όλα όσα ακολούθησαν, τα άφησε πίσω του τόσο εκείνος όσο και η κοπέλα και… συναντήθηκαν!  

Ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη από την Μέρι Παπά και μάλιστα το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η κάμερα του MEGA από την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι", μίλησε μαζί της και η ίδια αποκάλυψε πως μετά από όλο αυτό το σκηνικό που συνέβη, ο Τάσος της τηλεφώνησε, της ζήτησε συγγνώμη και της ζήτησε να βρεθούν και από κοντά.

«Είμαι καλύτερα και πιο ψύχραιμη μιας και ο Τάσος επικοινώνησε σήμερα μαζί μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε. Σκοπεύω να βρεθώ μαζί του, να μιλήσουμε και θεωρώ ότι για μένα έχει λήξει όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσε βίντεο. Δεν ήξερα ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό. Μια φίλη μου μού έστειλε το βίντεο. Στην αρχή είπα ότι τόσα κορίτσια έχουν ριγέ μπλούζα, αλλά μετά είδα το πρόσωπό μου», είπε αρχικά η Μέρι Παππά.

«Αφού έκλαψα και στεναχωρήθηκα ένιωσα θυμό. Είμαι από τους Αγίους Σαράντα κι έχω δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή μου, τα κοντά μαλλιά μου, τη φωνή μου, τα κιλά μου. Από την ώρα που είδα το βίντεο η καθημερινότητά μου έγινε τραγική. Πήρα ξαφνικά μια προσοχή που εν τη αποζήτησα εγώ. Έκλαιγα πολύ, πήρα άδεια από τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Και στην εκπομπή, Τι λες τώρα η Μέρι τόνισε: «Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε»!

Έτσι λοιπόν χθες, 7 Νοεμβρίου ο Τάσος και η Μέρι βρέθηκαν στο σπίτι του χορογράφου, συζήτησαν και τα άφησαν όλα πίσω τους.

Η Μέρι Παπά δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα Instagram Stories, με τον Τάσο Ξιαρχό να κάνει repost και να γράφει: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”».

Δείτε τη φώτο από τη συνάντηση κορυφής:

Διαβάστε επίσης:

Θηρίο: «Είχα φτάσει 238 κιλά πριν το χειρουργείο. Κατάλαβα ότι είχα ειδικές ανάγκες»

Νίκος Κοκλώνης για Ξιαρχό: «Ξέρω ότι τσαντίστηκε μαζί μου αλλά θα του περάσει» (Video)

Τζώρτζογλου για Ξιαρχό: «Πήγε να τα μπαλώσει και τα έκανε χειρότερα. Λυπάμαι γιατί έχει ταλέντο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved