Ρεγγίνα Μακέδου στο gossip tv:«Yπήρχαν μέρες που έτρεμα, συμφιλιώθηκα γρήγορα με τον θάνατό μου»
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου στο gossip tv:«Yπήρχαν μέρες που έτρεμα, συμφιλιώθηκα γρήγορα με τον θάνατό μου»

H Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «ναι» στο DWTS, τι της έδινε δύναμη στις δύσκολες στιγμές της νοσηλείας της και στέλνει το δικό της μήνυμα.

Άλλο ένα επεισόδιο του Dancing with the Stars και συγκεκριμένα το 4o live τελείωσε χθες (7/11) και ένα ακόμη ζευγάρι αποχώρησε.

H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, ο απολαυστικός Λάμπρος Φισφής και οι τέσσερις έμπειροι και απρόβλεπτοι κριτές, Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, υποδέχτηκαν τα 14 ζευγάρια, που εκτέλεσαν υπέροχες χορογραφίες εμπνευσμένες από επιτυχημένα, αξέχαστα κινηματογραφικά τραγούδια.

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους αλλά και τις χορευτικές τους ικανότητες για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Άλλοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι.

Η Ρεγγίνα Μακέδου ήταν αυτή που αποχώρησε από το σόου χορού καθώς η samba σε ρυθμό «Soul Bossa Nova» δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό.

Η ίδια με τρυφερότητα και γλυκύτητα μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «ναι» στο DWTS αλλά και το ποιο είναι το αγαπημένο της ζευγάρι.

«Με το να βγει να χορέψει μια γυναίκα σαν εμένα με κάποια προβλήματα υγείας και χωρίς να έχω κλείσει ούτε χρόνο από την νοσηλεία μου, πίστευα ότι θα δώσω αρκετή δύναμη σε πολλούς αλλά και σε εμένα καθώς ήθελα να δω αν μπορώ να το κάνω. Και τα κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη καθώς είναι υπέροχοι, η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τάσος Παλαντζίδης είναι ξεχωριστοί και μου αρέσει πάρα πολύ και ο Έντουαρτ».

Σε ερώτηση μας για το τι της έδινε δύναμη στις δύσκολες στιγμές της νοσηλείας της, μας απάντησε με χαμόγελο: «Η δύναμη είναι μέσα σε όλους μας, κανείς δεν ξέρει πότε θα του βγει, πότε θα την χρειαστεί και πόση δύναμη έχει. Δεν μπορώ να σου πω που την βρήκα και αν ήταν στο ‘’τσεπάκι’’ μου αλλά πιστεύω ότι όλοι την έχουμε».

Το κίνητρο για να παλέψει την λευχαιμία σύμφωνα με την ίδια είναι η ζωή. Συγκεκριμένα μας ανέφερε: « Η ζωή είναι το μεγαλύτερο κίνητρο, δεν κρύβω ότι φοβήθηκα πάρα πολύ, υπήρχαν μέρες που έτρεμα. Όμως συμφιλιώθηκα πολύ γρήγορα με τον θάνατό μου αλλά η ζωή με κέρδισε και ελπίζω να συνεχίσει να με κερδίζει».

Τέλος έδωσε το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα, οι άνθρωποι να είναι ευγενικοί, να είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον, να δίνουν αίμα και να γίνουν δότες μυελού των οστών. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το μήνυμά μου».

Δείτε το απολαυστικό gallery με την Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Ο Αιμιλιάνο από το GNTM πήγε στο live και καμάρωσε τον Έντουαρντ! (Exclusive pics)

DWTS: Η Βίκυ Καγιά με απίθανη χρυσή τουαλέτα - Αποθεώνει στην κάμερα του gossip-tv τον σχεδιαστή

DWTS: Από Βραχάλη έγινε... «Βρα-χάλι» μετά από αυτόν τον χορό! Την «έθαψαν» κριτές και Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved