Γιώργος Θεοφάνους: «Eίδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται τα παιδιά μου»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Eίδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται τα παιδιά μου»

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν αρκετά αποκαλυπτικός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε συμβεί με τον Παντελή Παντελίδη και περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο όσα συνέβησαν την ημέρα της κηδείας του Παντελίδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα 8 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Θεοφάνους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό που είχε συμβεί με τον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα» και συνέχισε:

Μετά από δύο μέρες είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγνώμη”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί. Τα είχε με μένα και την Φαίη…Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους: Με εβδομαδιαία μουσική εκπομπή στο OPEN - Η ανακοίνωση του σταθμού!

Θεοφάνους: Μιλάει πρώτη φορά για το ατύχημα στο χέρι και το χειρουργείο: «Μόλις έβγαλα τα σίδερα...»

«Πάγωσε» ο Φάνης Μουρατίδης με την ερώτηση της Μενεγάκη «Είμαι Πόντιος, η πληροφορία έρχεται αργά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved