Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γύρισε σπίτι και αντίκρισε την πιο όμορφη έκπληξη από τις κόρες της (pics)
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γύρισε σπίτι και αντίκρισε την πιο όμορφη έκπληξη από τις κόρες της (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα (8-11) έχει την ονομαστική της γιορτή και οι εκπλήξεις για εκείνη είναι από το πρωί πολλές και πραγματικά δεν έχουν τέλος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δηλώσει πάμπολλες φορές το πόσο μεγάλη αξία έχει ο θεσμός της οικογένειας στη ζωή της και το πόσο τυχερή νιώθει για τη δική της οικογένεια. Έχει έναν υπέροχο σύζυγο και δυο γλυκύτατες κόρες και έναν γιο, που τους έχει τεράστια αδυναμία.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την ονομαστική της γιορτή και από το πρωί έχει λάβει τις πιο όμορφες ευχές από το περιβάλλον της. Από το πρωί, οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν με τον πιο υπέροχο τρόπο και τη συγκίνησαν πάρα πολύ. Με την επιστροφή της στο σπίτι, την περίμενε ακόμα μια υπέροχη έκπληξη από τα παιδιά της, οι οποίες έκαναν το δικό τους δώρο στη μητέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη, της έφτιαξαν ένα χειροποίητο βραχιόλι και η περήφανη μαμά θέλησε να το μοιραστεί με τους ακολούθους στο Instagram. Η ίδια ανέβασε σχετικό Instagram story, όπου γράφει χαρακτηριστικά:

«Οι κόρες μου έφταιξαν αυτό το υπέροχο βραχιόλι. Μήπως έχουν ταλέντο στην κατασκευή κοσμημάτων; Το πιο αγαπημένο δώρο για τη γιορτή μου!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για Βανδή - Μπισμπίκη: «Η κοπέλα πήγε ένα ταξίδι με τον νέο της αγαπημένο»

Happy Day: Η έκπληξη on air για τη γιορτή της Σταματίνας, η συγκίνηση και το υπέροχο ροζ φόρεμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Shopping therapy με τα τρία της παιδιά! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved