Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα η επόμενη δουλειά να είναι μία κωμική σειρά»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα η επόμενη δουλειά να είναι μία κωμική σειρά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν περίμενε την μεγάλη επιτυχία της σειράς, για την τηλεθέαση και για τη σχέση της με τους followers της στο Instagram.

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά, περίμενες ότι η μεγάλη επιτυχία του «Ηλιου» θα συνεχιστεί και φέτος;

Είμαι ανοιχτή πάντα σε όλα τα ενδεχόμενα, στη δική μας δουλειά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε δεν σκεφτόμουν αν θα συνεχιστεί π επιτυχία της περσινής σεζόν. Η τηλεόραση έχει πολλούς αστάθμητους παράγοντες και έναν σκληρό ανταγωνισμό. Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει με τον «Ηλιο» και φέτος, είμαι εξαιρετικά χαρούμενη και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Σέβομαι πολύ το κοινό της τηλεόρασης γιατί με ένα ποίημα κουμπιού "μπορεί να αλλάξει κανάλι και να δει κάτι άλλο. Οταν λοιπόν βλέπει μία δουλειά σταθερά, είναι πολύ ωραίο.

Η άποψη σου για την τηλεθέαση;

Εγώ δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που συμβαίνει με τα νούμερα, θεωρώ αξιοσέβαστα όλα τα ποσοστά. Ακόμη και 10% να κάνει μία σειρά, σημαίνει ότι την ακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Γι’ αυτό δεν είμαι υπέρ στη λογική «να κόψουμε μία σειρά». Ολες οι δουλειές αποτελούν τροφή για οικογένειες που δουλεύουν.

Εχεις ταυτιστεί με την εν λόγω ηρωίδα;

Δεν είμαι μητέρα, δεν είμαι παντρεμένη, οπότε δεν μπορώ να ταυτιστώ και πολύ μαζί της! Μοιάζουμε μόνο στον δυναμισμό και στην ευαίσθητη πλευρά της.

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Θα ήθελα η επόμενη δουλειά να είναι μία κωμική σειρά ή κάτι τελείως κόντρα, ένας ρόλος κακός και σκοτεινός!

Σε σόου θα συμμετείχες;

Δεν μου έχει γίνει πρόταση, παρά το ότι το όνομα μου είχε ακουστεί, θα με ενδιέφερε αν είχα χρόνο, καθώς και τραγουδάω και χορεύω!

Πριν από κάποιο διάστημα σε είδαμε για πρώτη φορά να αντιδράς σε κάποια δημοσιεύματα που σε αφορούσαν και είχαν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες σου από τη σειρά για να πουν ότι κακοποιήθηκες. Πώς το διαχειρίστηκες;

Ηταν όντως η πρώτη φορά που αντέδρασα. Βγήκα και μίλησα, αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν θέλω να δίνω δημοσιότητα σε τέτοια θέματα. Αλλωστε η δημοσιογραφία 6εν είναι αυτή, εμένα οι σωστοί δημοσιογράφοι με έχουν σεβαστεί.

Διαβάζεις γενικά δημοσιεύματα με το όνομα σου;

Οχι, αυτό με πήραν και μου το είπαν.

Εχεις γκουγκλάρει το όνομα σου να δεις τι αποτέλεσμα βγαίνει;.

Ναι, το έχω κάνει δύο-τρεις φορές αυτό, από περιέργεια, αλλά μέχρι εκεί! Το Διαδίκτυο είναι άβυσσος και δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τέτοια.

Ποια είναι η σχέση σου με τους followers στο Instagram;

Είμαι ξετρελαμένη με τα fan pages, είναι πολύ γλυκό! Προσπαθώ να απαντώ σε όσους μου στέλνουν μηνύματα, στο μέτρο του δυνατού. Θέλω να υπάρχουν σεβασμός, εκτίμηση και μέτρο. Αλλωστε, χρησιμοποιώ τα social media με φειδωλό τρόπο.

Πηγή:TVΤύπος

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Σπαράζει η καρδιά μου τόσες μέρες»

Μακρυγιάννη: Η φωτό και η αποκάλυψη: «Αυτή η φωτό κρύβει την στιγμή αυτή που έχει χαραχθεί μέσα μου»

Μακρυγιάννη: Το κορίτσι με τις juicy καμπύλες δίνει καρέ καρέ το διατροφολόγιό της για κορμί…θεϊκό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved