Μαρινέλλα Βλαχάκη: «Η Βενετία είναι ένας ρόλος-πρόκληση και νιώθω πολύ τυχερή»
Showbiz

Μαρινέλλα Βλαχάκη: «Η Βενετία είναι ένας ρόλος-πρόκληση και νιώθω πολύ τυχερή»

Πολυσχιδής και πολυτάλαντη, έχει διπλό ρόλο στη σειρά «Κομάντα και δράκοι». Αυτή είναι η Μαρινέλλα Βλαχάκη.

Η ηθοποιός η οποία υποδύεται τη μητέρα του Ντόντου και έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σενάριο, μίλησε για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της και πώς βιώνει την εμπειρία των γυρισμάτων.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στη σειρά «Κομάντο κα» δράκοι»;

Στην αρχή της πρώτης καραντίνας δέχτηκα την πρόταση από τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη να συμμετέχω στο writer’s room του σεναρίου. Ηταν μεγάλο δώρο σε εκείνη την παράξενη κι αμήχανη περίοδο να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δουλέψαμε με την ομάδα συλλογικά για ένα χρόνο. Πρωτόγνωρη, δύσκολη και συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα για μένα η ομαδική συγγραφή. Αργότερα τον χαρακτήρα της Βενετίας, που είχα γράψει η ίδια, μου ζήτησε ο Θοδωρής να υποδυθώ και δέχτηκα με χαρά. Θα λέγαμε λοιπόν ότι κύλησαν με φυσικό τρόπο τα πράγματα. Άλλωστε συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τον Θοδωρή και υπάρχουν μεταξύ μας αμοιβαία εκτίμηση, φιλία και αγάπη.

Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο σας σε αυτό το ιδιαίτερο σενάριο;

Γνώριζα τη Βενετία από τη γέννηση της, αφού την είχα γράψει. Είναι ένας τραγικός ρόλος. Βλέπουμε πώς κάποιες φορές η μεγάλη δυστυχία εξαθλιώνει τον άνθρωπο. Αυτή η γυναίκα βρίσκεται σε πλήρη συναισθηματική και ψυχολογική σύγχυση και παλεύει ολομόναχη, να προστατέψει το ανάπηρο παιδί της από τα δίχτυα της συμμορίας των Δράκων. Είναι ένας ρόλος-πρόκληση και νιώθω πολύ τυχερή.

Πώς βιώνετε την εμπειρία των γυρισμάτων;

Είναι πολύ ξεχωριστή εμπειρία γιατί πολλά γυρίσματα γίνονται νύχτα μέσα σε σπήλαια, σε τούνελ, σε βουνά και σε άλλα δυσπρόσιτα σημεία. Είναι αρκετές οι στιγμές που ένιωσα να με διαπερνά η ανατριχίλα του θρίλερ... Δύσκολη και συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία των γυρισμάτων, ερμηνεύοντας τον συγκεκριμένο ρόλο.

Πηγή:TVΤύπος

Διαβάστε επίσης:

M.Βλαχάκη στο gossip-tv: «Η Βενετία στα Κομάντα νιώθει ανήμπορη να προστατέψει το ανάπηρο παιδί της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved