Μαρινέλλα Βλαχάκη: «Δεν θα έπρεπε να πέφτουμε στην ευκολία του να μεταφέρουμε ξένα σενάρια»
Showbiz

Μαρινέλλα Βλαχάκη: «Δεν θα έπρεπε να πέφτουμε στην ευκολία του να μεταφέρουμε ξένα σενάρια»

Για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό Ντόντο στη σειρά «Κομάντα και δράκοι» μίλησε η Μαρινέλλα Βλαχάκη.

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης τη γνώμη της για τα ελληνικά σενάρια της φετινής σεζόν.

Πώς είναι η συνεργασία με τον τηλεοπτικό μας Ντόντο;

Η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό μου γιο είναι θαυμάσια. Σπάνια συναντάς ένα άτομο με την αισιοδοξία, το κέφι, την υπομονή και την αστείρευτη προσπάθεια να υπερνικήσει τις δυσκολίες του. Είναι από τους νέους που αποτελούν παράδειγμα στοχοπροσήλωσης κι εργατικότητας. Είθε η μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε ο κόσμος για τον Λευτέρη να ανοίξει και για άλλα άτομα ΑΜΕΑ που αισθάνονται περιθωριοποιημένα. Είθε...

Ποια είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά σενάρια της φετινής σεζόν;

Μπορώ να μιλήσω πολύ γενικά, προσπαθώ να ενημερώνομαι, αλλά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθήσω πολλά πράγματα. Γνωρίζω όμως ότι αυτήν την περίοδο οι τηλεθεατές έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος σειρών ίο έργο που πραγματικά τους ενδιαφέρει, αυτό που ταιριάζει στην αισθητική τους. Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες δουλειές, λιγότερο άξιες, αλλά και πρόχειρες. Ο κόσμος καλείται να αποφασίσει. Αναφέρομαι βέβαια στους υποψιασμένους τηλεθεατές που επιλέγουν με κρίση και άποψη. Οχι για τη μερίδα του κόσμου που απλώς καταναλώνει άκριτα οτιδήποτε προβάλλεται.

Αισθάνεστε ότι υπάρχουν ταλέντα σεναριογράφοι που πρέπει να αξιοποιηθούν;

Είμαι σίγουρη ότι έχουμε ανεκμετάλλευτο δικό μας υλικό για να γραφτούν θαυμάσια σενάρια από αξιόλογους σεναριογράφους. Δεν θα έπρεπε να πέφτουμε στην ευκολία του να μεταφέρουμε ξένα, δοκιμασμένα για ασφάλεια. Τόσες και τόσες ξένες παραγωγές αντλούν από τη μυθολογία μας, στην ιστορία μας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κουλτούρας μας. Γιατί όλα αυτά να μην τα αναδείξουμε εμείς; Αυτό ωστόσο που χρειάζεται προσοχή στα δικά μας σενάρια, είναι ότι προβάλλουμε τη φολκλόρ πλευρά του λαού μας κι όταν αυτό γίνεται κατ' εξακολούθηση, είναι σαν να νομιμοποιούμε τις αρνητικές μας συμπεριφορές.

Πηγή:TVΤύπος

Διαβάστε επίσης:

M.Βλαχάκη στο gossip-tv: «Η Βενετία στα Κομάντα νιώθει ανήμπορη να προστατέψει το ανάπηρο παιδί της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved