Ροδίτης: «Όταν με πήραν από το DWTS μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο για να πάω στο ραντεβού»
Showbiz

Ροδίτης: «Όταν με πήραν από το DWTS μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο για να πάω στο ραντεβού»

Ο Τζέισον Ροδίτης βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars.

Ο γνωστός χορογράφος σε συνέντευξή του μίλησε για τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση, για τη σύζυγό του και για το τραγούδι που χόρεψε στο γάμο του.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκες στην τηλεόραση ήταν το 2008 στο So you think you can dance στο Mega. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» δεκατρία χρόνια μετά στο Dancing with the stars, που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ από το Star;

Στο So you think you can dance την πρώτη φορά εργάστηκα ως χορογράφος και τη δεύτερη ως κριτής. Εκεί γνώρισα και τη γυναίκα μου, που είχε έρθει συμπτωματικά για να παρακολουθήσει το σόου. Όταν παντρεύτηκα και απέκτησα την οικογένεια μου, είχα αποφασίσει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να χαρώ τα παιδιά μου. Παράλληλα, έχοντας συνεργασίες σε πολλές χώρες του εξωτερικού, από την Αμερική μέχρι την Κίνα, ήμουν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι να ταξιδεύω από τη μια πόλη στην άλλη. Οπότε και να ήθελα να κάνω κάτι στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσα. Όταν ήρθε η πανδημία, τα ταξίδια σταμάτησαν. Κι έτσι βρέθηκα να είμαι ένας full time job μπαμπάς που μαγείρευε, έφτιαχνε ψωμί και διάβαζε τα παιδιά του. Σε εκείνη ακριβώς τη φάση με πέτυχε η πρόταση από την παραγωγή του Dancing with the stars. Και ειλικρινά απορώ ακόμα πώς με βρήκαν γιατί δεν είχα Facebook, δεν είχα Ιnstagram, ούτε ήμουν ενεργός στα social media. Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν με πήραν τηλέφωνο, είχα ένα ψωμί να ψήνεται στον φούρνο και μια κατσαρόλα με φακές στη φωτιά. Όταν λοιπόν μου είπαν ότι με ήθελαν στην κριτική επιτροπή του DWTS, μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο για να πάω αμέσως στο ραντεβού!

Με τη σύζυγο σου ερωτευτήκατε κεραυνοβόλα;

Ναι. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ακόμη και την περίοδο του covid-19, που ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας, τη βρήκαμε ως μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά ως οικογένεια. Φτιάχναμε έργα τέχνης, ζωγραφίζαμε, χορεύαμε κάθε μέρα στο σπίτι.

Τα παιδιά σου δείχνουν επίσης αγάπη στον χορό;

Ναι, βέβαια. Η κόρη μου που είναι 8 ετών έκανε μπαλέτο όταν ήταν μικρότερη και έχει ασχοληθεί με την ενόργανη. Αλλά και τα αγόρια, τόσο ο μεγάλος που είναι 10 ετών όσο και ο μικρούλης που είναι 3,5 χρόνων, αγαπούν πολύ τη μουσική και τον χορό. Μια αγαπημένη μας συνήθεια όταν είμαστε στο σπίτι είναι να καθόμαστε όλοι μαζί στον καναπέ, να χαμηλώνουμε τα φώτα και να διαλέγει ο καθένας το αγαπημένο του τραγούδι. Ένας ένας με τη σειρά σηκώνεται και χορεύει και οι υπόλοιποι παρακολουθούν και χειροκροτούν. Αυτή είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας.

Ποιο τραγούδι χόρεψες στον γάμο σου;

Στον γάμο μας με τη γυναίκα μου χορέψαμε μπλουζ. Επειδή οι μισοί καλεσμένοι ήταν επαγγελματίες χορευτές, την άγχωνε η σκέψη να φτιάξουμε μια χορογραφία, να κάνουμε πρόβες και να την παρουσιάσουμε. Ήθελε κάτι πιο αυθόρμητο. Σε πληροφορώ όμως ότι ο γαμήλιος χορός μας είχε τόση αγάπη που ήταν από τις πιο ωραίες και αληθινές χορογραφίες που έχω κάνει στη ζωή μου.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved