Γιώργος Καραμίχος: Η αδυναμία στα παιδιά του, η ζωή στην Ελλάδα και η... μύγα που τον κυνηγούσε!
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Η αδυναμία στα παιδιά του, η ζωή στην Ελλάδα και η... μύγα που τον κυνηγούσε!

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

Ο ίδιος αποκάλυψε πώς καταφέρνει να συνδυάζει τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τα υπερατλαντικά ταξίδια του μιας και μόλις έχει επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως είπε, η Αμερική δεν του έλειψε καθόλου, του έλειψαν όμως άνθρωποι και οι εργασιακές συνθήκες εκεί.

Ο γνωστός ηθοποιός επίσης μίλησε για το θεατρικό έργο που ετοιμάζει και που όπως είπε είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Δείτε τι είπε γι' αυτό.

Και ενώ τον Γιώργο Καραμίχο, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξής του τον κυνηγούσε μία... μύγα, ο ίδιος μίλησε για τον ελληνικό λαό, τον οποίο χαρακτήρισε ανταγωνιστικό.

Τι άποψη έχει όμως για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και ποια τεχνική διδάσκει ο ίδιος στους μαθητές του;

Ο ηθοποιός δήλωσε: "Υπάρχουν ηθοποιοί που αν δεν δεν νιώσουν ένα προσωπικό δράμα, αισθάνονται ότι δεν ερμηνεύουν. Η τεχνική που διδάσκω εγώ βασίζεται στη φαντασία". Και συνέχισε: "Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις έναν ηθοποιό να χαλαρώσει και να μπει στο ταξίδι του ρόλου μόνος του, δεν έχεις στόχο να τσακίσεις έναν άνθρωπο".

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: "Όταν οι περισσότεροι συμπεριφέρονται κακοποιητικά θεωρείς, ότι μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις, αλλά σίγουρα υπάρχει άλλος τρόπος". Και πρόσθεσε: "Έχω πει όχι σε ανθρώπους που ήταν κακοποιητικοί, δεν είχα ακούσει όμως για βιασμούς, γιατί θα είχα επέμβει".

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του...


Πώς είναι όμως η σχέση του με την κόρη του, που ζει μόνιμα πια στη Δανία; Ο Καραμίχος αναφέρθηκε σε εκείνη μιλώντας για το ταξίδι του εκεί για να τη βρει όπου και διαπίστωσε ότι ο λαός αγαπά πολύ τη φύση και το περιβάλλον. "Αντί να προσλαμβάνουμε ανθρώπους για να κάνουμε πολέμους, θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που θα αγαπάνε ο ένας τον άλλον και τη φύση" τόνισε ο ηθοποιός.

Συνέχισε μιλώντας για την κόρη του, για την οποία είπε ότι έχει πλέον εγκατασταθεί μαζί με τον σύντροφό της στη Δανία, αφού όμως ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ολλανδία. Όσο για τον γιο του που είναι ακόμα μικρός στην ηλικία, είπε ότι λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα και ότι δεν του λείπει καθόλου η ζωή στην Αμερική. Δείτε παρακάτω τι άλλο είπε για τα παιδιά του:

Τέλος, μίλησε για τη σειρά «Ήλιος» που δεν αλλάζει μόνο ώρα προβολής, αλλά μεγαλώνει και το cast της με δυνατά ονόματα, όπως αυτό του Σταύρου Ζαλμά που από ότι φαίνεται έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του!

Διαβάστε επίσης:

Το εκκεντρικό look του Βασιλόπουλου, τα γέλια Κουρλαμπά-Καραμίχου & η σπάνια εμφάνιση του Γεροδήμου

Γιώργος Καραμίχος: Αποκάλυψε τον λόγο που τον έχουν φτύσει στον δρόμο και μας άφησε άφωνους

Συγκινεί ο Γιώργος Καραμίχος: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved