Showbiz

Γνωστός παρουσιαστής στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του! Και είναι υπέροχο!

Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στο σπίτι γνωστού παρουσιαστή που παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, στόλισε το δέντρο μαζί με τα παιδιά του. 

Ο λόγος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Δήμου και τα δύο τους παιδιά, την Κάλλια και τον Αντώνη, στόλισαν μία γωνιά του υπέροχου και πολύ ζεστού σπιτιού τους με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Με την τελευταία... τάση να θέλει τον κόσμο να στολίζει για Χριστούγεννα όσο πιο νωρίς γίνεται, η οικογένεια Κωνσταντινίδη αποφάσισε να αφιερώσει ένα απόγευμά της για να φέρει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι της.

Έτσι άρχισε να στήνεται σιγά σιγά το δέντρο, τα λαμπιόνια, οι πολύχρωμες μπάλες και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά υπέροχο.

Οι μικροί ενθουσιάστηκαν και οι μεγάλοι ευχήθηκαν τα φετινά Χριστούγεννα να είναι αξέχαστα για όλους και φυσικά... μαγικά. Εννοείται πως τον πρώτο λόγο για το πώς θα στολιστεί το δέντρο είχαν η Κάλλια και ο Αντώνης που όπως όλα τα παιδάκια λατρεύουν αυτές τις γιορτινές μέρες. Όσο για το αποτέλεσμα; Άριστο τουλάχιστον.

Αρκεί να δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο ευτυχής μπαμπάς ο οποίος ανήκει στην ομάδα της εκπομπής Τι λες τώρα για να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος ο Κωνσταντινίδης: «Στους "Koυ Κου" δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες»

Κωνσταντινίδης: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του Top Chef-Ετοιμάζεται το Rouk Zouk celebrity edition

Σικάτες παρουσίες σε λαμπερή εκδήλωση!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved