Κουρεντή: «Μου αρέσει να κάνω πολύ διαφορετικούς ρόλους και να δοκιμάζομαι σε καινούργια πράγματα»
Showbiz

Κουρεντή: «Μου αρέσει να κάνω πολύ διαφορετικούς ρόλους και να δοκιμάζομαι σε καινούργια πράγματα»

Στη Μυριέλλα Κουρεντή δεν αρέσει να επαναπαύεται.

Η ηθοποιός με αφορμή την παράσταση «Ο απροσκλητος επισκέπτης», που παρουσιάζεται στο θέατρο Eliart, μίλησε για την επιστροφή στα θέατρα και για το πώς αισθάνεται.

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος ξεκίνησε και βρίσκει και πάλι τα θέατρα ανοιχτά. Πώς αισθάνεσαι;

Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη που γίνονται τόσες δουλειές παρά τις αντιξοότητες που περάσαμε. Σίγουρα είναι ακόμη νωρίς να έχω μια σταθερή άποψη για το αν το κοινό θα στηρίξει το θέατρο όλη τη χρονιά. Ακόμη προσπαθώ να διατηρώ μια προσγειωμένη διάθεση, γιατί είδαμε πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε τίποτα σαν δεδομένο. Αναμφίβολα, πάντως, η ικανοποίηση που πήρα παίζοντας σε γεμάτο θέατρο την παράσταση στην οποία συμμετέχω τη φετινή σεζόν και η θερμότητα του κοινού στην υπόκλιση ήταν κάτι που με συγκίνησε και με ταρακούνησε. Μου θύμισε πόσο δυνατή είναι αυτή η τέχνη και πόσο όμορφα δένει το κοινό και εμάς τη στιγμή που εξελίσσεται. Πόσο αλληλεπιδρά σε όλους τη στιγμή που γίνεσαι μέτοχος της.

Σου αρέσει να δοκιμάζεσαι σε διάφορα είδη θεαμάτων δεδομένου ότι το καλοκαίρι ήσουν σε κωμωδία και τώρα σε αστυνομικό έργο;

Μου αρέσει να κάνω πολύ διαφορετικούς ρόλους αλλά και να δοκιμάζομαι σε καινούργια πράγματα. Το να αλλάζω είδη θεάτρου συχνά σημαίνει πως δεν επαναπαύομαι και πάνω που πάω να κλειδώσω κάποιους μηχανισμούς «ευκολίας», τους ακυρώνω και ξεκινάω από άλλη αφετηρία εκ νέου. Επιπλέον, είμαι άνθρωπος που μου άρεσε ανέκαθεν να καταπιάνομαι με πολλά και όσο πιο πολύ διευρύνω τους ορίζοντες μου τόσο πιο κερδισμένη βγαίνω.

Τη φετινή σεζόν βρίσκεσαι στην παράσταση «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» που παρουσιάζεται στο θέατρο Eliart. Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον;

Πρώτα από όλα, ήθελα πολύ, εδώ και κοκ συνεργαστώ με τον Γιώργο Φραντζεσκάκη. Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια από., πολλούς συναδέλφους μου για το πόσο πολύ θα ταιριάζαμε ως άνθρωποι και πως η συνεργασία μαζί του θα μου άρεσε πολύ. Και αυτό γιατί είναι ένας πολύ ανοιχτός, ευχάριστος, υγιής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ και εμπειρία ετών, πρακτικός, ευφυής και πολύ αγαπητός. Τελικά, από το πρώτο μας κιόλας ραντεβού για να συζητήσουμε την πρόταση, διαπίστωσα πως όλα αυτά ίσχυαν και καταλήξαμε να μιλάμε ώρες και να απολαμβάνω κάθε στιγμή τον χρόνο μου μαζί του. Επιπλέον, από μικρή μου άρεσαν οι ιστορίες μυστηρίου και ία αστυνομικά μυθιστορήματα. Η ΑγκάΘα Κρίστι ήταν μία από τις αγαπημένες μου συγγραφείς, πάντα με κέντριζαν οι χαρακτήρες που δημιουργούσε, οι κρυφές ιστορίες τους και το πώς τις ξεδίπλωνε αριστοτεχνικά. Η γοητεία που βγαίνει στους χαρακτήρες αυτούς μέσα από το πέπλο του μυστήριου. Όταν κλήθηκα να κάνω τη Λόρα, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ήθελα να γίνω κομμάτι μιας τέτοιας συνθήκης.

Που οφείλεται η επιτυχία της παράστασης και γι’ αυτό συνεχίζεται για τρίτη χρονιά;

Οφείλεται σίγουρα στο ταλέντο των ηθοποιών στη σκηνοθεσία, στο έργο, στα σκηνικά, στο φωτισμό και στη γενική της ατμόσφαιρα. Αλλά κυρίως οφείλεται στο ευχάριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συντελεστών, με κύρια σταθερά τον Γιώργο Φραντζεσκάκη, που διατηρεί αυτό το κλίμα ως σκηνοθέτης. Γενικά υπάρχει πολλή θέληση, μεράκι και αγάπη απ’ όλους για αυτή την παράσταση να βγάζουμε ένα όμορφο και δυνατό αποτέλεσμα. Εμένα προσωπικά με αγκάλιασαν και με έκαναν να νιώσω κομμάτι της ομάδας τους αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό μέρος μιας καλής συνταγής τα καλά υλικά.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Κουρεντή: Το άγνωστο περιστατικό με τον Φιλιππίδη: «Άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει»

Μυρίελλα Κουρεντή: Αποκάλυψε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα... ανοιχτό!

Μυριέλλα Κουρεντή: Ποζάρει ημίγυμνη στο φακό και μας... τρελαίνει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved