Σασμός: Στρατής Χατζησταματίου: «Ο Μανόλης και πριν το φονικό φανέρωνε καταπιεσμένο χαρακτήρα»
Showbiz

Σασμός: Στρατής Χατζησταματίου: «Ο Μανόλης και πριν το φονικό φανέρωνε καταπιεσμένο χαρακτήρα»

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για τον ρόλο του Μανόλη στον «Σασμό».

Ο νεαρός ηθοποιός ανέφερε αν ο φόβος έχει στοιχειώσει τον ήρωα του και για το αν η αδερφή του Θοδώρα θα εμπλακεί σε αυτή την ιστορία.

- Ο φόβος έχει στοιχειώσει τη ζωή του Μανόλη;

«Ο Μανόλης ήδη πριν από το φονικό ήταν ένα παιδί που φανέρωνε έναν καταπιεσμένο χαρακτήρα. Μεγαλωμένο σε μια δυσλειτουργική οικογένεια που δεν μπορεί να τον καταλάβει και τον αντιμετωπίζει αφοριστικά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο φόβος είναι εγγενές στοιχείο του ήρωα και το συμβάν στο οποίο γίνεται μάρτυρας έρχεται να τον εκτοξεύσει και να τον κάνει μόνιμη συνθήκη στη ζωή του».

- Σε τι διαφέρει από την οικογένεια του;

«Πρόκειται για ένα παιδί ξεχωριστό. Ο Μανόλης μεγάλωσε σε μια οικογένεια -και ίσως και σε μια κλειστή κοινωνία- όπου η δύναμη μετριέται με τη βία, ψυχολογική ή σωματική, και τη διαχείριση της. Ο ίδιος, όμως, θέλει να ξεφύγει από αυτό. Διαφωνεί, δεν του ταιριάζει. Είναι από τα πρώτα πράγματα που τον ακούμε να λέει στον Νικηφόρο. Αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει η οικογένεια του και το μεταφράζει ως αδυναμία».

- Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή γιατί αγαπά τη Βασιλική και δεν μπορούσε να τη βλέπει να υποφέρει;

«Ο Μανόλης το μόνο που μπορεί να καταλάβει απ' αυτά που είδε, είναι ότι ο Μαθιός σκότωσε τον ξάδελφο του και έχει ερωτική σχέση με τη χήρα του. Δεν μπορεί να ξέρει την ερωτική ιστορία που υπάρχει πίσω από αυτά και το ποσό τραγικό πρόσωπο είναι ο Μαθιός. Ουσιαστικά, η σχέση Μαθιού - Μανόλη είναι η συνάντηση δύο παράλληλα τραγικών ηρώων».

-Η αδελφή του θα εμπλακεί σε αυτή την ιστορία για να παγιδεύσει τον Πέτρο;

«Νομίζω ότι η Θοδώρα είναι τόσο αρρωστημένα ερωτευμένη, που θα χρησιμοποιήσει τα πάντα προκειμένου να τον καταστρέψει, σε περίπτωση που την απορρίψει».

-Στη μητέρα του, Άννα, δεν θα αποκαλύψει την αλήθεια;

«Είναι τόσο συγκινητική η σχέση Άννας - Μανόλη. Ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται είναι η μάνα του. Ακόμη κι αν δεν της λέει ρητά την αλήθεια, είναι το καταφύγιο του. Νομίζω ότι αυτό είναι αρχετυπικό στη σχέση με τη μάνα, ακόμα κι αν δεν πεις τίποτα, εκείνη τα καταλαβαίνει όλα και δεν θέλει λεπτομέρειες».

-Θεωρεί ότι ο γιος της υποφέρει από άγχος;

«Έχει καταλάβει ότι ο γιος της υποφέρει. Και αυτό την απασχολεί και θα κάνει προσπάθειες να το καταπραΰνει στην εξέλιξη της ιστορίας».

-Διατηρείτε φιλίες ανάλογες του Μανόλη με τον Νικηφόρο;

«Είμαι πολύ τυχερός. Έχω κοντά μου ανθρώπους που είμαστε φίλοι από το σχολείο και είναι μεγάλο στήριγμα. Ελπίζω κι εγώ γι' αυτούς», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Στρατής Χατζησταματίου: «Ο Μανόλης θα κινητοποιηθεί και θα δράσει. Όλα έρχονται»

Στρατής Χατζησταματίου: «Προβληματίζομαι, όπως και ο Μανόλης, πώς να διαχειριστώ όσα με φοβίζουν»

Σασμός: Δεν πάει ο νους σου τι σχέση έχει ο Μανώλης με τον Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved