Έχετε δει τελευταία τον γιο Θεοφάνους-Ευρυδίκης; Είναι ένας κούκλος! (photos)
Showbiz

Έχετε δει τελευταία τον γιο Θεοφάνους-Ευρυδίκης; Είναι ένας κούκλος! (photos)

O Άγγελος Θεοφάνους στις 4 Νοεμβρίου έγινε 25 ετών και φυσικά η μητέρα του, η Ευρυδίκη θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για τα γενέθλιά του με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

«Χάρη σε σένα ένιωσα πώς είναι η αληθινή ευτυχία! 25 χρονών σήμερα. Μόνο χαρές και χαμόγελα να σου χαρίζει η ζωή. Σε λατρεύω Άγγελέ μου! Χρόνια πολλάααααα» έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια για τον μονάκριβό της τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Είναι ο πρωτότοκός γιος του γνωστού δημιουργού ο οποίος έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, Βίλλυ.

Σαν δυο σταγόνες νερό

Παρ' όλο που ο Άγγελος είναι η μεγάλη αδυναμία της μαμάς του, συχνά και η ίδια καλείται να παραδεχτεί πως ο γιος της μοιάζει καταπληκτικά με τον πατέρα του Γιώργο. Αν τους βάλει κανείς δίπλα δίπλα θα διαπιστώσει πως μοιάζουν σαν... δυο σταγόνες νερό. Πατέρας και γιος έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται πολύ ενώ εννοείται πως στηρίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλον στις επιλογές τους.

Ο νεαρός κύριος Θεοφάνους, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε μέσα στη μουσική και το τραγούδι, έχει ακολουθήσει μία τελείως διαφορετική καριέρα επαγγελματικά αφού σπουδάζει στο εξωτερικό στον τομέα σχεδιασμού βίντεο games. Δεν έχει αδυναμία στη δημοσιότητα και προτιμάει να απέχει από τα φωτογραφικά φλας, παρ' όλο που ως γιος δύο κορυφαίων καλλιτεχνών θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία τους.

Διατηρεί άριστες σχέσεις και με τα μικρότερα αδέλφια του αλλά και με τον σύζυγο της μητέρας του Μπομπ Κατσιώνη. Δείτε φωτογραφίες του τόσο από την παιδική του ηλικία όσο και πιο πρόσφατες:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους: Η απίστευτη ομοιότητα με τον γιο του

Γάμος Ευρυδίκης - Κατσιώνη: Η έξοδος του ζευγαριού και το τρυφερό φιλί (exclusive photos&video)

Γιώργος Θεοφάνους - Ευρυδίκη: Ο γιος τους έγινε 24 χρονών και είναι κούκλος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved