Γρηγόρης Αρναούτογλου: Λύγισε με την απώλεια του Χρήστου Κυριαζή: «Τώρα θα κλάψω για σένα»
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Λύγισε με την απώλεια του Χρήστου Κυριαζή: «Τώρα θα κλάψω για σένα»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10-11) μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που «αποχαιρέτησαν» τον Χρήστο Κυριαζή με ένα συγκινητικό μήνυμα από καρδιάς.

Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως είχε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του και τα λόγια του δικού του «αποχαιρετισμού» ραγίζουν καρδιές.

«🖤Αγαπημένε Χρήστο σε ευχαριστώ που πάντα μου έδειχνες εμπιστοσύνη και ερχόσουν σαν καλεσμένος στις εκπομπές που παρουσίαζα,ξέρω ότι δεν γούσταρες τις συνέντευξεις,ούτε και τα πολλά σούρτα φέρτα, ομως πάντα κάναμε ωραίες σταράτες κουβέντες… εχω κλάψει για πολλά πράγματα Χρήστο… τώρα θα κλάψω για σένα… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!», έγραψε ο ίδιος ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής The 2night show οπού τον Μάιο του 2019 είχε φιλοξενηθεί.

Δες την ανάρτησή του παρουσιαστή στη gallery

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε μιλήσει τότε για την πορεία του στη μουσική και τα πάθη που τον οδήγησαν να γράψει τραγούδια. Είχε επίσης αναφερθεί στη σχέση του με τις γυναίκες περιγράφοντας το πόσο καθοριστικό ρόλο είχαν παίξει και στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του.

«Ήταν επιλογή μου να αποσυρθώ και να συνεχίζω να γράφω στο στούντιο παρ’ όλες τις προτάσεις που είχα για εμφανίσεις, γιατί δεν το ένιωθα! Όσο αφορά τα τραγούδια χαίρομαι ιδιαίτερα που ακούγονται ακόμα και σήμερα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Αντιθέτως, θέλω να ευχαριστήσω τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν τα τραγούδια μου», είχε πει.

Διαβάστε επίσης

Συντετριμμένη η Θέλξη στο gossip-tv για τον Κυριαζή: «Ήλπιζα ότι θα τον προλάβω αλλά δεν πρόλαβα»

Ο Πασχάλης στο gossip-tv για τον Χρήστο Κυριαζή: «Άφησε το στίγμα του, ήταν ένα καλό παιδί»

Λύγισε η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τον Κυριαζή: «Θα μας λείψει πολύ, ήταν σπουδαίος άνθρωπος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved