Οι μυστικοί γάμοι της ελληνικής showbiz
Showbiz

Οι μυστικοί γάμοι της ελληνικής showbiz

Μπορεί να είναι διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιοι διάσημοι κατάφερα να κρατήσουν μυστικό το γάμο τους.

Ας δούμε κάποια ζευγάρι που παντρεύτηκαν κρυφά.


1. Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2014. Ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά ήταν προγραμματισμένος από τον επιχειρηματία καιτην αδελφή του Βαλεντίνη -η οποία έχει τη δική της επιχείρηση οργάνωσης γάμων και διακόσμησης- με τη Βίκυ να μη γνωρίζει τίποτα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του. Μάλιστα, την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο την ανέβασε η όμορφη Βίκυ στο Instagram ένα χρόνο μετά, στην πρώτη τους επέτειο.


2. Αλίκη Βουγιουκλάκη- Γιώργος Ηλιάδης

«Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη. Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της...
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για το γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.


3. Αθηνά Oικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Γύθειο το σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου του 2017. Ο γάμος έγινε μόλις λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Καταφέρνοντας να μην διαρρεύσει το παραμικρό η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες όταν πόσταρε στο Instagram μόνη της την είδηση του γάμου της.


4. Βάσω Λασκαράκη – Λεύτερης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λεύτερης Σουλτάτος, προς έκπληξη όλων, παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα του 2019 και ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη. Η τελετή έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλιά Ηρακλείου. Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα.


5. Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης

Το καλοκαίρι του 2013, η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάτμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρο τον Γιάννη Μπέζο. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της: «Παντρευτήκαμε σε κλειστή τελετή στην Πάτμο εμείς οι τέσσερις: εγώ, ο Μάνος και ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη που ήταν κουμπάροι. Βέβαια και έβαλα νυφικό. Ήταν της Σίλιας Κριθαριώτη. Ήθελα να βάλω και ένα τεράστιο βέλο και μου έλεγε ο Μάνος “μην τυχόν και το βάλεις και με τον αέρα κολλήσει πάνω στα αγκάθια και τρέχουμε να το μαζέψουμε”. Ε, τελικά δεν το έβαλα!».


6. Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη ήταν ερωτευμένοι για πολλά χρόνια. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους το Νοέμβριο του 2014 με έναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη με μάρτυρες τους δύο καλούς τους φίλους Πάνο Σταυριανό και Νικόλα Καρβέλα. Το γεγονός μαρτύρησε ο ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κυρία Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία ντυμένη casual και κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη δίνει ένα γλυκό φιλί στον σύζυγό της. Ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στα Χανιά, με κουμπάρους την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν ανακοινώσει το δεύτερο γάμο τους με ένα εντυπωσιακό video εμπνευσμένο από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» που είχε γίνει viral και είχε απασχολήσει lifestyle εκπομπές. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη...


7. Παναγιώτης Χατζηδάκης – Χαρά Σαράντη

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ενώθηκε το 2020 με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Χαρά Σαράντη πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Μάλιστα, τον παρουσιαστή και συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου, πάντρεψε η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Κατερίνα Γκαγκάκη. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από το κορονοϊό. Οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι με φόντο το σιντριβάνι στο Σύνταγμα. Αν και όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε εκ των υστέρων το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Τα “ναι” πάνε την σχέση παρακάτω» έγραψε μετά το γάμο.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved