Ορέστης Τρίκας: «Για κάποια χρόνια φοβήθηκα πάρα πολύ να ξανά κάνω τηλεόραση»
Showbiz

Ορέστης Τρίκας: «Για κάποια χρόνια φοβήθηκα πάρα πολύ να ξανά κάνω τηλεόραση»

Ο Ορέστης Τρίκας έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ωστόσο, έχουμε καιρό να τον δούμε στις οθόνες μας. Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για τους λόγους που απέχει από τη μικρή οθόνη και για τις κρίσεις πανικού.

-Έχεις πρωταγωνιστήσει σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Γιατί έχουμε καιρό να σε δούμε στις οθόνες μας;

Όλα ξεκίνησαν από τον τελευταίο χρόνο στα «Κλεμμένα όνειρα» που μας φέσωσαν τόσο άσχημα από το παλιό το Mega. Δεν θα σου κρύψω ότι όχι απλά θύμωσα και στενοχωρήθηκα, αλλά είπα αν είναι να δουλεύω και να μην πληρώνομαι, δεν έχει νόημα. Προτιμώ να κάνω θέατρο που το αγαπάω και με το οποίο μπορώ να βιοποριστώ. Για κάποια χρόνια φοβήθηκα πάρα πολύ να ξανά κάνω τηλεόραση. Τώρα που βλέπω ότι σιγά σιγά διορθώνεται η κατάσταση, οι δουλειές πληρώνονται και δεν υπάρχει εκμετάλλευση, θα ήθελα να ξανά κάνω. Νομίζω πως από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα. Την φοβόμουν την τηλεόραση, αλλά την αγάπησα και πάρα πολύ, όπως και τους ανθρώπους της.

-Ζούμε μια δύσκολη περίοδο, με ψυχολογική αλλά και οικονομική πίεση. Πώς το βιώνεις εσύ όλο αυτό;

Στην καραντίνα η αλήθεια είναι πως ζορίστηκα πάρα πολύ, έφτασα στο τέρμα. Στην πρώτη το διαχειρίστηκα καλά, λίγο στην αρχή φοβήθηκα, κλείστηκα στο σπίτι μου και όλα οκ. Στη δεύτερη όμως, χτύπησα κόκκινο, είπα τώρα ήρθε το τέλος. Δεν άντεξα άλλο, με πήρε από κάτω συναισθηματικά, ψυχολογικά και οικονομικά. Ευτυχώς, στο τέλος πήγαν όλα καλά. Είμαι και από τους ανθρώπους που κάνω τα κουμάντα μου, οπότε δόξα τω Θεώ δεν έφτασα σε σημείο που δυστυχώς έφτασαν πολλοί φίλοι μου.

-Έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με κρίσεις πανικού. Η πανδημία, όλο αυτό το άγχος και ο φόβος, τις έφεραν πάλι στην επιφάνεια;

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πανδημία οι κρίσεις πανικού. Πολλοί δικοί μου άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αυτό. Ευτυχώς είχα τη γνώση μέσα από την εμπειρία μου και βοήθησα πολλούς φίλους μου, που ταλαιπωρήθηκαν. Η κρίση πανικού είναι για εμένα, ό,τι χειρότερο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, καθώς καθημερινά βιώνει έναν μικρό θάνατο, τον φόβο του θανάτου. Ευτυχώς, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και έχω χρόνια να πάθω.

-Είχες απευθυνθεί σε ειδικό στο παρελθόν;

Βέβαια. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία. Μόνος σου θεωρώ δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός. Σε αυτές τις κρίσεις, δυστυχώς ο φόβος ξεπερνάει τη λογική. Είναι αυτό που λέω στον οποιονδήποτε, όταν έχεις κάτι, πηγαίνει σε έναν γιατρό, άρα όταν έχεις κάτι στην ψυχή σου, πηγαίνεις σε έναν ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή, δεν είναι κακό.

Πηγή:Λοιπόν

Ο Ορέστης Τρίκας στο gossip-tv: Η πρόταση για τις Άγριες μέλισσες και η «σφαλιάρα» από το παλιό MEGA

Ορέστης Τρίκας: «Με απωθούν οι ψεύτες και οι εγωιστές...»

Ορέστης Τρίκας: Αποκαλύπτει αν του λείπει η τηλεόραση και αν έχει κάνει λανθασμένες επιλογές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved