Ορέστης Τρίκας:  «Εύχομαι όσο τίποτα να ερωτευτώ»
Showbiz

Ορέστης Τρίκας: «Εύχομαι όσο τίποτα να ερωτευτώ»

Το ταλέντο και η ταπεινότητά του, έχουν βάλει τον Ορέστη Τρίκα στις καρδιές μας και είναι σίγουρο πως έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από εκείνον.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς του φαίνεται ο ρόλος του καθηγητή δραματικής σχολής, για όσα γεμίζουν τη ζωή του και αν η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στις επιθυμίες του.

-Ο ρόλος του καθηγητή δραματικής σχολής πώς σου φαίνεται;

Το έχω ερωτευτεί πραγματικά. Είναι ο έκτος χρόνος που έχω αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Πραγματικά μπορώ να τα παρατήσω όλα και να κάνω μόνο αυτό. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και την εξέλιξή τους μέσα από αυτή τη διαδικασία.

-Σχολή, θέατρο. Τι άλλο γεμίζει τη ζωή σου;

Έχω ένα escape room, το οποίο έχουμε ανοίξει με δύο φίλους, το Station 33. Είναι η διασκέδασή μου, το απολαμβάνω και περνάω πολύ καλά. Μάλιστα, το δικό μας, μέσα σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό μπήκε στα πενήντα καλύτερα. Έχω και δύο γατιά, που μου γεμίζουν τη ζωή.

-Υπήρξε ποτέ κάτι, από το οποίο δεν ήξερες πώς να αποδράσεις;

Από μια σχέση, πολύ πιο μικρός. Δεν ήξερα πώς να φύγω. Είχα εγκλωβιστεί σε μια άρρωστη σχέση, που δεν τράβαγε. Υπήρχε αγάπη, αλλά ήταν αρρωστημένο, δεν άντεχα, απλά δεν ήξερα πώς να το τελειώσω. Ευτυχώς όμως, τα κατάφερα και απέδρασα.

-Τι σε πληγώνει;

Η αχαριστία, η κατάχρηση εξουσίας, με θυμώνει και με πληγώνει πάρα πολύ όταν ο άλλος στην άμυνά του βγάζει επίθεση. Αυτό μπορεί να με τρελάνει και να με βγάλει έξω από τα ρούχα μου, ενώ γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος.

-Τι αγαπάς πιο πολύ στη ζωή σου;

Αγαπάω πάρα πολύ τη μαμά μου, τον αδερφό μου, το ανιψάκι μου, του οποίου είμαι και νονός. Του έχω βάλει και λάδι, οπότε καταλαβαίνεις, είναι ίδιος με μένα.

-Η συντροφικότητα είναι σημαντική για σένα;

Πολύ σημαντική και επειδή τώρα έχω κλείσει σχεδόν δύο χρόνια μόνος, είναι κάτι που μου λείπει πολύ. Έχω ανάγκη τη συντροφικότητα. Ωστόσο, τώρα με την πανδημία, τις καραντίνες και όλα αυτά, αποξενωθήκαμε όλοι μεταξύ μας. Εύχομαι όσο τίποτα να ερωτευτώ. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, όλα τα βλέπεις αλλιώς.

-Η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στις επιθυμίες σου;

Πιο παλιά το είχα πολύ στο μυαλό μου. Τώρα λέω ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Έχω τον ανιψιό μου λες και είναι γιος μου. Δεν θα πω ποτέ όχι σε ένα παιδί, απλά δεν έχει τύχει ακόμα.

Πηγή: Λοιπόν

Ο Ορέστης Τρίκας στο gossip-tv: Η πρόταση για τις Άγριες μέλισσες και η «σφαλιάρα» από το παλιό MEGA

Ορέστης Τρίκας: «Με απωθούν οι ψεύτες και οι εγωιστές...»

Ορέστης Τρίκας: Αποκαλύπτει αν του λείπει η τηλεόραση και αν έχει κάνει λανθασμένες επιλογές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved