Ορέστης Τρίκας: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα το ανιψάκι μου»
Showbiz

Ορέστης Τρίκας: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα το ανιψάκι μου»

Ο Ορέστης Τρίκας έχει απίστευτο ταλέντο και μία ταπεινότητα που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πώς τα πάει με την αναγνωρισιμότητα, για τις σοκαριστικές καταγγελίες των συναδέλφων του και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

-Με την αναγνωρισιμότητα πώς τα πας; Θα γνώριζες κάποιον που θα σου μίλαγε μέσα από τα social media;

Όχι δεν θα γνώριζα κάποιον μέσα από τα social media. Έτσι κι αλλιώς, δεν τα πάω και πολύ καλά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα χρησιμοποιώ μόνο για τη δουλειά. Επιλέγω να γνωρίσω κάποιον στο διά ζώσης, να βγω, να πιώ ένα ποτό, να φλερτάρω. Όσον αφορά την αγναγνωρισιμότητα, θα σου πω ότι ντρέπομαι πάρα πολύ, κοκκινίζω. Βγάζω φωτογραφίες, μιλάω κ.λπ., αλλά η ψυχή μου το ξέρει πόσο ντρέπομαι.

-Συνάδελφοί σου, μετά από καταγγελίες βρίσκονται προφυλακισμένοι για σοβαρά αδικήματα. Σοκαρίστηκες με όλα αυτά που ακούστηκαν;

Βέβαια σοκαρίστηκα. Ποιος δεν σοκαρίστηκε; Με το που διάβαζα όλα αυτά που καταγγέλθηκαν και θυμάμαι χαρακτηριστικά να διαβάζω για ένα αγόρι και το τι του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, κόντεψα να τρελαθώ. Είναι σοκαριστικό, εξοργιστικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άνθρωπος βίωσε τέτοιες καταστάσεις. Είναι επιτέλους καιρός να εξυγιανθούν όλοι οι χώροι, γιατί δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Είναι κρίμα να σκοτώνονται και να αλλοιώνονται ψυχές από ανθρώπους με ανασφάλεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκαν και μίλησαν.

-Έχεις βιώσει κάτι ανάλογο;

Σεξουαλική κακοποίηση ούτε έχω βιώσει, ούτε έχω δει να συμβαίνει γύρω μου. Έχω συνεργαστεί όμως, με σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν ψυχικά άρρωστος και είπα με τέτοιον άνθρωπο δεν πρόκειται να ξανά δουλέψω. Θα δουλεύω μόνο με υγιείς ανθρώπους, οι τοξικοί να κάτσουν σπίτια τους. Ας μην γίνω ποτέ το μεγάλο όνομα, ας μην ξανά δουλέψω αν είναι να συνυπάρχω με τέτοιους συναδέλφους.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολή σου στιγμή μέχρι σήμερα;

Όταν έχασα το ανιψάκι μου... Ένα γερό χαστούκι, τα είδα όλα. Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός, αλλά αφήνει πολλά σημάδια…

-Η πιο ευτυχισμένη;

Η πρώτη μέρα που πάτησα στο σανίδι, η πρώτη μηχανή που πήρα με δικά μου λεφτά, η πρώτη παράσταση που έκαναν οι μαθητές μου και έκλαιγα σαν μικρό παιδί από χαρά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Ο Ορέστης Τρίκας στο gossip-tv: Η πρόταση για τις Άγριες μέλισσες και η «σφαλιάρα» από το παλιό MEGA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved