Paris Hilton: H πρώτη φωτογραφία από τον εντυπωσιακό γάμο της
Showbiz

Paris Hilton: H πρώτη φωτογραφία από τον εντυπωσιακό γάμο της

Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum σε μια παραμυθένια τελετή, με τους εορτασμούς να συνεχίζουν για τρεις ακόμη μέρες.

Η τελετή έγινε στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατoμμυρίων δολαρίων στο Bel Air, στην Καλιφόρνια και ο γάμος μαγνητοσκοπήθηκε καθώς θα είναι ένα από τα επεισόδια του reality που γυρίζει η κληρονόμος με τίτλο «Paris in Love».

Η Paris Hilton είχε πάντα όνειρο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τους έξι αρραβώνες που φημολογείται πως έχει κάνει.

Ο σύζυγός της είναι οικογενειακός φίλος, τον οποίο γνωρίζει εδώ και 15 χρόνια και είναι επιχειρηματίας. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Φεβρουάριο σε ένα εξωτικό μέρος.

Η χρυσή κληρονόμος είχε γράψει στα social media: «Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις. Ο αγαπημένος μου και εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και με αφορμή τα γενέθλιά μου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε να πάμε για δείπνο δίπλα στην παραλία, ο Carter μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε. Είπα το “ναι”, ναι για πάντα! Δεν υπάρχει άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του»!

Ο γάμος έγινε και δείτε παρακάτω την πρώτη εικόνα της εντυπωσιακής νύφης!

Διαβάστε επίσης:

Paris Hilton: Μετά την είδηση ότι περιμένει παιδί ήρθε η διάψευση - Δεν είναι τελικά έγκυος

Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύεται η Paris Hilton - Το μονόπετρο αξίας 1,5 εκατομμυρίου λιρών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved