Χάρης Σιανίδης: Λαμπερό birthday party με πολλούς επώνυμους καλεσμένους (photos)
Showbiz

Χάρης Σιανίδης: Λαμπερό birthday party με πολλούς επώνυμους καλεσμένους (photos)

Ο Χάρης Σιανίδης είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, με πολλούς celebrities να βρίσκονται δίπλα του και να ποζάρουν όλο χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό. 

Τα 40 του χρόνια γιόρτασε ο αγαπημένος PRman των δημοφιλέστερων event, παρέα με ιδιαίτερους καλεσμένους από τον χώρο της showbiz στο Matsuhisa Athens στο Four Seasons Astir Palace. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και αποθανάτισε την στιγμή, με τον Χάρη Σιανίδη να δείχνει πιο χαρούμενος από ποτέ.

Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη και εκλεκτές παρουσίες. Πολλοί οι επώνυμοι φίλοι του που βρέθηκαν στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη για να τον τιμήσουν. Το party ήταν πραγματικά ξεχωριστό με την μοναδική Άννα Βίσση και την εκρηκτική Δέσποινα Βανδή να τραγουδούν το "Happy Birthday" για τον αγαπημένο τους φίλο και να του εύχονται τις πιο όμορφες ευχές.

Ο Χάρης Σιανίδης έκλεισε τα 40 του χρόνια και το γιόρτασε πραγματικά με έναν ξεχωριστό τρόπο και όπως είπε και ο ίδιος μπήκε στα 40 έχοντας στο πλευρό του τους φίλους που πραγματικά ήθελε να βρίσκονται κοντά του. Το εορταστικό mood της βραδιάς συμπλήρωσε και το εκπληκτικό και ιδιαίτερο design του χώρου, το οποίο επιμελήθηκε η διάσημη Event Planner Φαίη Βαλλίδη.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους συναντήσαμε: την Άννα Βίσση, την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον Θοδωρή Φέρρη, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Χριστίνα Παππά, την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, τον Λάκη Γαβαλά, την Κατερίνα Καινούργιου και πολλούς άλλους από τον χώρο της ελληνικής showbiz.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το exclusive party του Χάρη Σιανίδη:

Διαβάστε επίσης:

Βίσση - Βανδή: Η συνάντηση μετά από καιρό και το φιλί στο στόμα! (Video & Photos)

AXDW: Λαμπερές παρουσίες στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Irene Angelopoulos (Photos)

Φωτό από το πάρτι για τη γιορτή της Queen Dina! Στο πλευρό της ο σύντροφός της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved