Τσαλίκης για Κακκαβά - Γκουντάρα: «Ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη, δεν τη νιώθουν» (video)
Showbiz

Τσαλίκης για Κακκαβά - Γκουντάρα: «Ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη, δεν τη νιώθουν» (video)

Γιώργος Τσαλίκης: Μετά την πρεμιέρα του με τον Μανώλη Κονταρό, μίλησε για όλους και για όλα και «άναψε φωτιές»...

Εχθές το βράδυ(12-11) ήταν η μεγάλη πρεμέρα του Γιώργου Τσαλίκη στο LIDO Stage με τον Μανώλη Κονταρό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε στους δημοσιογράφους σε πληθώρα ερωτήσεων και δεν δίστασε να τα πει και «έξω από τα δόντια».

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου, της Νάταλι Κακκαβά και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι ένας άνθρωπος, που δεν έχει καμία κακία μέσα του, άρα δεν μπορεί και να κρατήσει κακία. Πέρα από αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ενοχλήθηκε από όλα εκείνα τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν εναντίον του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα».

Επιπρόσθετα, ρωτήθηκε για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother και για το αν εκείνος έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον τηλεοπτικό σταθμό: «Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης- Μανώλης Κονταρός: Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του έγινε 16 χρονών - Το σχόλιο της νονάς του Ναταλίας Γερμανού

Καταπέλτης ο Μικρούτσικος: «Έθαψε» τον Γρηγόρη Πετράκο και αποκάλυψε τον λόγο του τσακωμού τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved