Μαριάννα Μασάδη: Η γυναίκα που απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου
Showbiz

Μαριάννα Μασάδη: Η γυναίκα που απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Από μικρή γνώριζε πως η ευτυχία της κρύβεται πάνω σε μια σκηνή. Η ζωή δεν την πήγε ακριβώς εκεί αλλά η γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία, Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαριάννα Μασάδη δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρό της. 'Εστω και αν φαινόταν απίστευτο!

Τη συναντήσαμε στο μαγευτικό Tegernsee, μια γραφική βαυαρική λίμνη σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι και μαγευτήκαμε από την ιστορία της ζωής της, το ταλέντο και την χαρά της ζωής που αποπνέει σε κάθε της κίνηση αλλά και τα άψογα ελληνικά της. Κι ας νιώθει η ίδια λίγο ανασφαλής με αυτά και ζητάει από τους Έλληνες που συναντάει να τη διορθώνουν.

Από τη Διονυσία Ζαπατίνα

-Οι γονείς σου ήταν η γενιά που μετανάστευσε στη Γερμανία;

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στη Γερμανία. Ήταν περίπου πέντε χρόνια εδώ ο καθένας τους και ήταν και για τους δύο κεραυνοβόλος έρωτας. Μάλλον ήταν γραφτό όμως να συναντηθούν κάπου, κάποτε γιατί η μητέρα μου γεννήθηκε κάτω από ένα δέντρο στο χωριό του πατέρα μου που ήταν δίπλα από το δικό της τότε. Ανθηρό ήταν το χωριό του πατέρα μου και Νόστιμο της μητέρας μου. Στην περιοχή της Καστοριάς. Ζούσαν δηλαδή σε διπλανά χωριά. Και ήταν το '40 που οι γονείς της μητέρας μου πήραν τα παιδιά τους και μετακινήθηκαν στη Δράμα. Οι παππούδες μου για να καταλάβεις ήταν φίλοι, είχαν πάει μαζί στρατό, ήταν δεύτερα ξαδέρφια! Κι όμως γνωρίστηκαν στη Γερμανία και παρά τις αντιρρήσεις των δικών τους, λόγω της συγγένειας, εκείνοι δεν άκουσαν τίποτα και είναι 55 χρόνια παντρεμένοι κι ευτυχισμένοι. Και από αυτόν τον γάμο γεννήθηκαν τρία κοριτσάκια. Εγώ είμαι η μικρότερη της οικογένειας».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved