Αντρέας Φουστάνος: Ρομαντική έξοδος με τη νέα του σύντροφο
Showbiz

Αντρέας Φουστάνος: Ρομαντική έξοδος με τη νέα του σύντροφο

Ο Ανδρέας Φουστάνος δεν είναι μόνον ο γιατρός των επωνύμων. Είναι και πρόσωπο που - εκτός από τις γυναίκες - λατρεύει και ο τηλεοπτικός φακός, ιδίως εάν τον «πετύχει» με εκπρόσωπο του ωραίου φύλου.

Αυτό συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εθεάθη με νέα κατάξανθη συνοδό, σε εστιατόριο που βρίσκεται στο Κεφαλάρι. Και εάν νομίζετε ότι είναι μία ασθενής που θέλησε να κάνει πλαστική, κάνετε λάθος! Ούτε ρυτίδες έχει, ούτε πεσμένα βλέφαρα, ούτε κάποιο άλλο μέρος του σώματός της χρειάζεται ανόρθωση. Στο ύψος τους βρίσκονται όλα!

Η νέα αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του πρώην συζύγου της Νατάσας Θεοδωρίδου και πρώην συντρόφου της Βίκυς Μανώλη είναι η νέα του αγαπημένη, με την οποία ήταν σε αγκαλίτσες και φιλάκια, αδιαφορώντας για τα βλέμματα, αδιάκριτα και μη.

Ο χειρουργός βγαίνει συχνά το τελευταίο διάστημα με την νεαρή ξανθιά αγνώστων λοιπών στοιχείων, όμως είναι η πρώτη φορά που ο τηλεοπτικός φακός τους «τσακώνει» να έχουν «χυθεί» ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μόλις για λίγα δευτερόλεπτα «ξεκόλλησαν» κι αυτό γιατί κάποιος έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του κου Φουστάνου. Αφού το διάβασε, γέλασε και συνέχισε στο «θέμα» του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αν μη τι άλλο πάντως, αυτή τη φορά ο γιατρός δεν κρύβεται και ούτε φαίνεται να τον νοιάζει η κάμερα. Και γιατί να τον νοιάξει; Τι έχει να κρύψει; Μήπως περιμένει να βγει το διαζύγιό του και πρέπει να είναι πιο προσεκτικός;

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved