Aλέξης Κούγιας: «Στον γάμο μου δεν υπήρξε ούτε επίπεδο ούτε πολιτισμός»
Showbiz

Aλέξης Κούγιας: «Στον γάμο μου δεν υπήρξε ούτε επίπεδο ούτε πολιτισμός»

Στο παρελθόν πλέον και επίσημα ανήκει ο γάμος του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου. Το διαζύγιο του ζευγαριού αποτελεί πλέον γεγονός και το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν υπογράψει μεταξύ τους δεν αφήνει καμία εκκρεμότητα να αιωρείται.

«Ελπίζω ότι θα είμαι υγιής και θα μπορώ να επιβιώνω επαγγελματικά, ώστε να μπορώ να εξασφαλίζω στα παιδιά μου και την μητέρα τους, όλες τις δυνατότητες να ζουν όμορφα. Πρέπει και οι δυο μας, όπως και όλοι οι γονείς, που χωρίζουν να σκεφτόμαστε ότι το κυρίαρχο στην ζωή μας είναι τα παιδιά μας», δήλωσε στο star ο Αλέξης Κούγιας.

«Σίγουρα δεν μπορείς να χαίρεσαι όταν εκδίδεται ένα διαζύγιο, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και τέτοιου είδους προβλήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις, πρέπει να επιλύονται με ένα επίπεδο και με πολιτισμό. Στο δικό μου γάμο, τουλάχιστον για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε το επίπεδο, ούτε όμως και ο πολιτισμός επικράτησαν. Και επειδή όλη αυτή η ιστορία με ενόχλησε πάρα πολύ την αντιμετωπίζω με πολύ κέφι και πολύ γέλιο», συμπλήρωσε.

Η επιμέλεια των παιδιών έχει ανατεθεί στην Εύη Βατίδου ενώ ο γνωστός ποινικολόγος έχει ελεύθερη και καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά, τα οποία θα έχει 10 μέρες τα Χριστούγεννα, 10 μέρες το Πάσχα και ενάμισι μήνα το καλοκαίρι.
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved