Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα λιώσετε! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο μέσα στο σπίτι τους
Showbiz

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα λιώσετε! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο μέσα στο σπίτι τους

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες του με την Κάτια Ζυγούλη και μόλις τις δείτε θα… λιώσετε!

Με αυτή την οικογένεια, τα media δεν θα πάψουν ποτέ να ασχολούνται! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από ένα δυνατό love story.

Η προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους. Ο Σάκης και η Κάτια έχουν μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ δεν χάνουν στιγμή να καμαρώνουν τα παιδιά τους, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στα social media.

Όμως, αυτή τη φορά ο τραγουδιστής δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία με τα παιδιά του αλλά με τη γυναίκα της ζωής του και στη μία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι στο σαλόνι του σπιτιιού τους, ενώ στην άλλη της δίνει ένα τρυφερό φιλί!

Σήμερα λοιπόν, ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη προς την σύζυγό του με μια δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύοντας δυο κοινές τους φωτογραφίες, εμείς λιώσαμε και σίγουρα και εσείς μόλις τις δείτε παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Ρούλα Βροχοπούλου on air: «Ήταν λάθος μου με τον Φραν... Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται»

Σασμός spoiler: Αδίστακτος ο Διονύσης - Θα φτάσει στον φόνο

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος έδωσε το spoiler:Η αλλαγή στη ζωή της Χάιδως και η νέα σχέση της Ιουλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved