Καταπέλτης ο πατέρας της Καινούργιου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Μαγγίρα για το ταξίδι στο Παρίσι
Showbiz

Καταπέλτης ο πατέρας της Καινούργιου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Μαγγίρα για το ταξίδι στο Παρίσι

Κόλαφος ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, δεν άντεξε και σχολίασε στο Instagram της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και συγκεκριμένα κάτω από το επίμαχο τρέιλερ.

Να θυμίσουμε πως ένα σατιρικό τρέιλερ του Open και της Μπέτυς Μαγγίρα από το Παρίσι ήταν αρκετό για να ανοίξει μάλλον μία νέα κόντρα.

Μόλις το είδε η Κατερίνα Καινούργιου που πήγε ταξίδι στο Παρίσι, έγινε έξαλλη!

Στο συγκεκριμένο τρέιλερ η Μπέτυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μιλούσαν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και κάνουν ένα σκετσάκι. Η Μπέτυ Μαγγίρα ακουγόταν να λέει «αυτά είναι τα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας» κυρίας…»!

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη. Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη. Κρίμα για την Μπέτυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%».

Σήμερα, στην εκπομπή της η παρουσιάστρια είπε όλο νόημα: «Με ρωτάτε για τα σκουλαρίκια μου και με ρωτάτε αν τα πήρα από το Παρίσι. Ξέρετε τι; Είναι παλιά, τα έχω χρόνια, είναι vintage!».

Και λίγο μετά έχασε τα λόγια της καθώς αντί να πασάρει διαφημίσεις είπε:
«Πάμε στο 14700. Όχι λάθος, στο 14700 δεν πάμε, πάμε σε διαφημίσεις, δεν είμαι καλά!».

Ωστόσο, ο πατέρας της παρουσιάστριας έδωσε τη δική του απάντηση στη Μπέτυ Μαγγίρα θέλοντας να υπερασπιστεί την κόρη του.

«Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης Καινούργιος.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου - Η μπηχτή για το Παρίσι μετά τον σάλο με τη Μαγγίρα

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση στο σατιρικό τρέιλερ της Μπέτυς Μαγγίρα - «Πόσο χυδαίο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved