Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό - Η ανακοίνωση του μαγαζιού για την πρεμιέρα (photos)
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό - Η ανακοίνωση του μαγαζιού για την πρεμιέρα (photos)

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει κορονοϊό και η προγραμματισμένη του πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μετά την τελευταία του επιτυχία "Κάτι Σαν Αστέρι", ήταν καθ' όλα έτοιμος για την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου "Έναστρον", στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ενημέρωσε το κοινό του Γιώργου Σαμπάνη ότι ο ίδιος βγήκε θετικός στον κορονοϊό, παρ' όλο που είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του. Για αυτόν τον λόγο, η προγραμματισμένη πρεμιέρα του για τις 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται, μέχρι να υπάρξουν νεότερα για την πορεία της υγείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

Ευχόμαστε περαστικά από καρδιάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σαμπάνης: Το video clip - αφιέρωση του τραγουδιστή στους γονείς του

Γιώργος Σαμπάνης: Κανονικά η συναυλία του! Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Γιώργος Σαμπάνης: Αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας στις 2 sold out συναυλίες στο θέατρο Πέτρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved