Άρης Λεμπεσόπουλος: H απουσία 12 χρόνων από την TV, ο Χορν και το μεγάλο παράσημο, τα παιδιά του
Showbiz

Άρης Λεμπεσόπουλος: H απουσία 12 χρόνων από την TV, ο Χορν και το μεγάλο παράσημο, τα παιδιά του

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επάνοδό του στην τηλεόραση μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. 

"Αγαπώ την τηλεόραση, δεν την υποτιμώ καθόλου, πιστεύω στη δύναμή της. Οι μαυρόασπρες σειρές που έβλεπα με τη γιαγιά μου, ήταν ο λόγος που έγινα ηθοποιός" είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός τον οποίο θα απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη δραματική σειρά Σκοτεινή θάλασσα του Mega.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη μακρά απουσία του από την τηλεόραση: "Δεν έκανα κάτι τηλεοπτικό τα τελευταία 12 χρόνια. Δεν έχω τη 'φυσικότητα' που χρειάζεται, είναι γούστα, συμπάθειες και παρέες σ' αυτή τη δουλειά... Οι δουλειές δεν υπήρχαν. Ήμουν άνεργος λόγω κρίσης".

Με το χιούμορ που διαθέτει, ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να με αγαπούν πια, θέλω να με αντιπαθούν, είναι πιο ζωντανό".

Και συνέχισε μιλώντας για το επάγγελμα που έχει επιλέξει και υπηρετεί εδώ και χρόνια: "Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σαν ηθοποιός. Αν δεν είχε η σύζυγός μου σταθερό μισθό, δεν ξέρω τι θα έκανα με δύο μικρά παιδιά". Ο ίδιος τόνισε: "Δεν θα άλλαζα επάγγελμα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν ότι εγώ υπήρξα σε αυτό το επάγγελμα με τις δυνάμεις μου, με τον δικό μου τρόπο". Ο Άρης Λεμπεσόπουλος συνέχισε λέγοντας: "Έχω πει ελάχιστα 'όχι' γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα".

Ο ηθοποιός επίσης συγκινημένος μίλησε για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή ο οποίος είχε κρυφό πόθο να γίνει ο ίδιος ηθοποιός.

O Χορν, η εμμονή με τους γονείς του και η αγάπη για τα παιδιά του

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν ο οποίος είχε υμνήσει το ταλέντο του Άρη Λεμπεσόπουλου όταν τον είδε στη σκηνή. "Ο Δημήτρης Χορν πιστεύω ότι μίλησε για μένα με τόσο καλά λόγια γιατί όταν με είδε στο Απλό Θέατρο, έκανε ένα δικό του προσωπικό ταξίδι μέσα από μένα" είπε ο ηθοποιός και τόνισε: "Δεν με βοήθησαν τα καλά λόγια του Χορν, ήταν αγκάθι για μένα γιατί άρχισαν να λένε 'γιατί σε αυτόν;' Μετά από αυτό δεν με φώναζε κανένας στο θέατρο".

Όσο για τον χαρακτήρα του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: "Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και συμπαθής. Είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι άνθρωποι".

"Η μητέρα μου ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος με πολλά μυστικά. Άρχισα να εισπράττω τα βάσανα και τα αδιέξοδά της αφού έφυγε.... Η εμμονή είναι αυτοί οι άνθρωποι που με έφεραν στον κόσμο... Δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα με τους γονείς μου. Λυπάμαι που πήγα να δείρω τον πατέρα μου στην εφηβεία μου γιατί δεν ήταν αριστερός, μεγάλο έγκλημα". Και κατέληξε: "Το μόνο επαναστατικό που έκανα στη ζωή μου ήταν αυτό το επάγγελμα και τα δύο παιδιά μου που είναι το μόνο μου παράσημο".

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:
Σκοτεινή Θάλασσα: Έρχεται η νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Mega!

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος ερμηνεύει τον «Άνθρωπο με το λουλούδι στο στόμα»

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Σταμάτησαν τα κανάλια να κάνουν σειρές και έτσι έμεινα εκτός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved