Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό:«Το ότι δε θέλω να μιλήσω, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια»
Showbiz

Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό:«Το ότι δε θέλω να μιλήσω, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια»

Η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό και τον χλευασμό της κοπέλας.

Οι δυο τους ήταν οι καλύτεροι φίλοι, μετά το Just the 2 of Us, που ήταν και οι περσινοί νικητές. Τα πράγματα φαίνονται όμως να έχουν αλλάξει και σύννεφα να έχουν καλύψει την μεταξύ τους σχέση, αφού τον τελευταίο καιρό δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία.

Η Κόνι Μεταξά, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχο για τα παραπανίσια κιλά της κοπέλας που βιντεοσκόπησε ο ίδιος, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και έχει πει ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε πει χαρακτηριστικά: «Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές».

Η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε από τους ακόλουθούς της στο Instagram, ύστερα απόσχετικό Q&A που έκανε, τι πραγματικά συνέβη με τον Τάσο και δεν μιλάνε πιά. Η ίδια ανέφερε ότι επειδή δεν θέλει να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό, δεν σημαίνει ότι δεν τα λέει έξω από τοα δόντια και ότι κρύβεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την απάντησή της:

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά - «Αμάν»: Το νέο της single με το ανατρεπτικό video!

«Η Κόνι Μεταξά πήγαινε για μήνες στο Πρωινό κάθε μέρα, ήταν εκεί πίσω και περίμενε»

After Dark: Κόνι Μεταξά: Δεν φαντάζεσαι πόσα πήρε για μία ανάρτηση στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved