Ο Κατσούλης βλέπει στο πρόσωπο της Μαριαλένας τη μητέρα των παιδιών του και το λέει δημόσια! (video)
Showbiz

Ο Κατσούλης βλέπει στο πρόσωπο της Μαριαλένας τη μητέρα των παιδιών του και το λέει δημόσια! (video)

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και δεν διστάζουν να το δηλώσουν σε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνισή τους και στους δημοσιογράφους.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν συναντήθηκαν μέσα στο Survivor είχαν χωρίσει και δεν έδειχναν ότι θα είναι ξανά μαζί. Ωστόσο, οι συνθήκες και όλα αυτά που πέρασαν στο παιχνίδι, τους βοήθησαν να έρθουν και πάλι κοντά και να ξεκινήσουν τη σχέση τους από την αρχή.

Πολλές είναι οι φορές, που οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι ο έρωτας τους ξεκίνησε στο παιχνίδι από την αρχή και ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την σχέση τους, καθώς ήταν η πιο σωστή απόφαση, που έχουν πάρει. Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα", μίλησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ πολλών είπε ότι βλέπει την Μαριαλένα σαν μητέρα των παιδιών του και ιδανική γυναίκα για οικογένεια.

Όπως είπε αναλυτικά: «Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα»

«Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: Όχι απλά παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με τη Μαριαλένα αλλά έκανε δηλώσεις «φωτιά»

Οι celebs πήγαν για σούσι! Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν (photos)

Το gossip-tv.gr στην πρεμιέρα Τριαντάφυλλου - Παντελίδη! Παραλήρημα και λουλουδοπόλεμος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved