Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)

Για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την αγαπημένη της οικογένεια, τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα, αφού στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μπήκαν για καλά στο mood.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μαζί με τα παιδιά τους, έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια, όπου πρωταγωνιστούν τα χαμόγελα και η ευτυχία.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη χρησιμοποιεί αρκετά τα social media, τόσο για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για να μοιραστεί μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια και τα παιδιά της. Πρόσφατα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους followers της ότι ήδη έχει προχωρήσει στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της, με τα παιδιά της να έχουν ενεργό ρόλο στις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες.

"Για εμάς ήρθαν τα Χριστούγεννα !!!!!!" έγραψε στο χαρακτηριστικό της ποστ, αγκαλιά με τον γιό της. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η μητρότητα και η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Mega Καλημέρα: Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Όταν αγαπάς τον άνθρωπό σου, αγαπάς και τα παιδιά του»

Αδελφός πασίγνωστης ηθοποιού νόσησε από κορονοϊό: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved