Η Γη της Ελιάς: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλώντας για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλώντας για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για για τη συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική του μαμά ενώ συγκινητική ήταν η εξομολόγησή του  για την μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο. 

«Πήγαινα σε πολλά casting και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Ανδρέας Γεωργίου», είπε αρχικά ο ηθοποιός με ενθουσιασμό. Επιπλέον αναφέρθηκε στην εξέλιξή του ως ηθοποιός, και όπως αποκάλυψε, έχει δει μεγάλη εξέλιξη στον εαυτό του, ωστόσο, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική μαμά του, τη «Μαργαρίτα», πλέκοντας το εγκώμιό της.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιό να παίζει με τη Λύδια Κονιόρδου», δήλωσε και πρόσθεσε πως θεωρεί «παλιό» ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίζει σε καθημερινές σειρές.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορονοϊός, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του. «Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Ωστόσο, πρόσφατα που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά », πρόσθεσε.

Όσο αφορά στο θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved