Έξαλλη η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: Η αιχμηρή της ανάρτηση! Την κατηγορεί για απρέπεια
Showbiz

Έξαλλη η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: Η αιχμηρή της ανάρτηση! Την κατηγορεί για απρέπεια

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει βγει εκτός εαυτού, μετά από κίνηση της Ανθής Βούλγαρη να κάνει χίουμορ με τα κρούσματα του κορονοϊού, χορεύοντας ζεϊμπέκικο. 

Τα κρούσματα του κορονοϊού κάθε μέρα σπάνε νέο ρεκόρ και η ανησυχια της κοινωνίας για την πορεία της πανδημίας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο έκανε την Αθηναϊς Νέγκα να βγει εκτός εαυτού. Η Ανθή Βούλγαρη, παρουσιάζοντας τα χθεσινά κρούσματα του κορονοϊού, θέλησε να αστειευτεί, με στίχους από το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου: «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ».

Η συμπεριφορά της παρουσιάστριας και το γεγονός ότι σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο πλατό της εκπομπής, έκαναν την Αθηναίδα Νέγκα να εκνευριστεί και να αναρωτηθεί, κάτι το οποίο φάνηκε από σχετικό story, που ανέβασε στο Instagram. «Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς: “Σταμάτα, λέμε για κρούσματα”; Γιατί;», έγραψε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίιντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αθηναΐς Νέγκα: Δείχνει τα σημάδια στο σώμα της - «Τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα…»

Αθηναΐς Νέγκα: «Υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση στη δημοσιογραφία, αλλά…»

Προσωπικά: Μια εκπομπή για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved