Θύμα διαδικτυακής απάτης κι άλλος celebrity - Αυτή τη φορά ήταν η... σειρά της Κατερίνας Στικούδη!
Showbiz

Θύμα διαδικτυακής απάτης κι άλλος celebrity - Αυτή τη φορά ήταν η... σειρά της Κατερίνας Στικούδη!

Η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στην λίστα με τους επώνυμους που έπεσαν θύματα σε διαδικτυακή απάτη.

Πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα διαδικτυακής απάτης. Μετά τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καραβάτου, την Ελένη Μενεγάκη και τον Κρατερό Κατσούλη, στη λίστα προστέθηκε και η Κατερίνα Στικούδη.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε διαδικτυακή εκστρατεία εταιρειών που διαφημίζουν πλούτη μέσω κρυπτογραφημένων νομισμάτων.

Τα διαφημιστικά αυτά μηνύματα υπόσχονται εύκολο χρήμα και όταν τα κλικάρει κάποιος, οδηγούν σε ειδικό άρθρο, το οποίο παρουσιάζει και μια δήθεν συνέντευξη του εκάστοτε celebrity.

«Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτή τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων και βοηθά απλούς ανθρώπους στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική να χτίσουν περιουσίες μέσα σε μια νύχτα. Μπορεί να είστε δύσπιστοι γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Χαίρομαι που το δοκίμασα γιατί έβγαλα κάποια από τα περισσότερα και ευκολότερα χρήματα», φέρεται να δηλώνει η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια η οποία προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά!

Η Κατερίνα Στικούδη και η εταιρεία της έχουν ενημερωθεί για την απάτη αυτή και θα απευθυνθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Η επιθυμία να βγάλει το γιο της Βύρωνα και η απίστευτη σύμπτωση

Στικούδη: «Ήμουν άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος» - Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο Βαγγέλης

Στικούδη: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου έλεγαν «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved