Νίκος Γκάνος για Eurovision: Εκτός εαυτού με την ΕΡΤ! Ευθείες βολές στον Good Job Nicky! (photos)
Showbiz

Νίκος Γκάνος για Eurovision: Εκτός εαυτού με την ΕΡΤ! Ευθείες βολές στον Good Job Nicky! (photos)

O Νίκος Γκάνος έγινε έξαλλος, με την επιλογή των πέντε υποψηφίων, ανάμεσα στους οποίους θα κριθεί ποιος θα είναι εκείνος, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (17-11) η ΕΡΤ, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της, έκανε γνωστά τα πέντε ονόματα των τραγουδιστών, που θα ριχτούν στη μάχη και θα διαγωνιστούν για τη νίκη και την εκπροσώπιση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο γνωστός perfomer και τραγουδιστής, Νίκος Γκάνος, μέσα από σχετικά Instagram stories, παρακολουθώντας την εκπομπή "Στούντιο 4" στην ΕΡΤ, όπου έγινε και η σχετική ανακοίνωση, βγήκε εκτός εαυτού και το έδειξε ξεκάθαρα. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό

Νίκος Γκάνος: Τραγουδά και μας κάνει όλους να τον κοιτάξουμε… «Κατάματα»

Eurovision 2019: Φήμες, διαψεύσεις και σενάρια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved