Γκιωνάκης: Η απόπειρα δολοφονίας της συντρόφου του, η καταδίκη του και οι δηλώσεις του εγγονού του
Showbiz

Γκιωνάκης: Η απόπειρα δολοφονίας της συντρόφου του, η καταδίκη του και οι δηλώσεις του εγγονού του

Το 1984 το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την είδηση ότι ο κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Γκιωνάκης είχε πυροβολήσει την τότε σύντροφό του επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Τον Οκτώβριο του 1984 η είδηση "έσκασε" σαν βόμβα στη δημοσιότητα και συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο τότε και όχι μόνο.

Ο ηθοποιός είχε πυροβολήσει τη σύντροφό του, Αφροδίτη Κοζανίτα, μέσα στο σπίτι της στο Καστρί. Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και, κατά τη διάρκεια του καβγά, ο Γιάννης Γκιωνάκης έβγαλε το όπλο, που είχε πάντα μαζί του, την πυροβόλησε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί και είχε προφυλακιστεί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Τότε αθωώθηκε. Χαίρομαι που σήμερα είναι αυστηρά τα πράγματα», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Λευτέρης Γκιωνάκης, ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, που μιλά πρώτη φορά για την απόπειρα δολοφονίας του παππού του ενάντια στην τότε σύντροφό του και μητέρα του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Φοίβου.

O Λευτέρης Γκιωνάκης, μίλησε και για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, τονίζοντας: "Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπινα 2,5 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα".

Και συνέχισε λέγοντας: "Για να λειτουργήσω έπρεπε να πιώ. Κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα".

Επανερχόμενος στο θέμα των γυναικοκτονιών, ο Λευτέρης Γκιωνάκης τόνισε: "Σήμερα η ποινή θα ήταν μεγαλύτερη και θα υπήρχε κοινωνική κατακραυγή".

Διαβάστε επίσης:

Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Γιάννη Γκιωνάκη από την κόρη του, Πωλίνα

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ο πατέρας μου δεν ήταν πιστός. Έβλεπα τη μητέρα μου να στεναχωριέται και…»

Θύμα κακοποίησης η Πωλίνα Γκιωνάκη! Η ίδια περιγράφει: «Έβαλε τα χέρια του να με στραγγαλίσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved