Το gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου του Ρέμου! Ο υψηλής αισθητικής χώρος και η συγκίνηση του Μαροσούλη
Showbiz

Το gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου του Ρέμου! Ο υψηλής αισθητικής χώρος και η συγκίνηση του Μαροσούλη

Το απόγευμα της Πέμπτης (18/11), ο Αντώνης Ρέμος, μας υποδέχτηκε στο NOX, έναν χώρο υψηλής αισθητικής ο οποίος σίγουρα θα φέρει μια νέα εποχή στην ψυχαγωγία.

Εκεί όπου βρισκόταν η Ιερά Οδός, ένας από τους ιστορικότερους χώρους ψυχαγωγίας στην Αθήνα, γεννήθηκε το NOX και σίγουρα αν βρεθείς εκεί θα θες να πηγαίνεις ξανά και ξανά!

Όπως μας είπε και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, μία επιτυχημένη ομάδα ειδικών, τόλμησε ένα πρωτότυπο και φιλόδοξο εγχείρημα συνδυάζοντας σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα.

Από τη μικρή γεύση που πήραμε, καταλάβαμε ένα πράγμα, το NOX θα είναι η απόλυτη εμπειρία για όποιον θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει. Από τις 26/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα είναι έτοιμοι να μας υποδεχτούν!

Ο Ηλίας Μαροσούλης και ο Άγγελος Κοταρίδης το έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν τον απόλυτο χώρο στη νυχτερινή Αθήνα και τα κατάφεραν! Άλλωστε είναι πάντα πρωτοπόροι στον χώρο του θεάματος και αυτό δεν τίθεται αμφισβήτησης.

Ο κύριος Μαροσούλης μάλιστα δεν δίστασε να πει πως ήθελε χρόνια να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο και τώρα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που αυτό έγινε πράξη!

Συγκεκριμένα είπε συγκινημένος, μεταξύ άλλων: «Είμαι στη δουλειά σχεδόν 70 χρόνια και ίσως είναι το μεγαλύτερο έργο που κάνω. Είμαι συγκινημένος, συγνώμη! Προσπαθούσα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον Αντώνη αλλά με τη βοήθεια του παιδιού μου του Άγγελου Κοταρίδη, τα καταφέραμε! Δύο χρόνια δουλεύουμε και ο Αντώνης ερχόταν εδώ, μέσα στα μπάζα». Και λίγο μετά σηκώθηκε και αγκάλιασε τον καλλιτέχνη.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή τη συνεργασία και φαίνεται πως είναι κάτι που ονειρευόταν να κάνει χρόνια και τώρα σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες έχουν σκοπό να φέρουν τα πάνω - κάτω στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο νυχτερινό κέντρο καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί, ακόμα και από το άρωμα που υπάρχει στο χώρο. Ένα άρωμα που μπορείς να προμηθευτείς σε διάφορες μορφές φεύγοντας από εκεί, ακόμα και σε στικ για το σπίτι!

Και φυσικά όσο διασκεδάζεις μπορείς να απολαύσεις απίθανα εδέσματα που θα έχει δημιουργήσει ο βραβευμένος σεφ Άρης Βεζενές.

Η θετική ενέργεια του τραγουδιστή πέρασε στο κοινό από τα πρώτα δευτερόλεπτα και δεν δίστασε μάλιστα και να μας τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα όπως είναι η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη τους!

Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα εμφανίζονται οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη.

Να σημειώσουμε επίσης πως μετά από χρόνια συνεργασίας δεν θα είναι κοντά του φέτος ο Μανώλης Καραντίνης, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Στη σκηνή όμως είδαμε τον γιο του, Ανδρέα, με το μπουζούκι του και είναι εξίσου ταλαντούχος!

* INFO


NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων 210 3411000
Από 26/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.Instagram: noxathens
Facebook: noxathensgr

Διαβάστε επίσης:

X-Factor: Βίσση – Ρέμος στην κριτική επιτροπή

Αντώνης Ρέμος: Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Αντώνης Ρέμος: Το δεύτερο παιδί, η πιο αμήχανη στιγμή με την κόρη του και η δήλωση για τον Mad Clip

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved