Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και το σχόλιο της Μενεγάκη
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και το σχόλιο της Μενεγάκη

Γενέθλια έχει η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία και στα δυο της κορίτσια, θέλησε να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και τα λόγια ήταν τρυφερά και άκρως συγκινητικά. «Χρόνια σου πολλά..εσύ…είσαι φως..καλοσύνη..συναισθήματα..γέλια…αγάπη…δοτικότητα…εσύ μου δίνεις ζωή κάθε λεπτό…εσύ.», σημείωσε με τους επώνυμους φίλους της να στέλνουν τις δικές τους ευχές.

Ανάμεσά τους και η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη, η οποία έγραψε κάτω από την φωτογραφία: «Να την χαίρεσαι την κουκλα σου»

Δες τη φωτό και το σχόλιο της Ελένης στη gallery

«Είναι μια χαρά παιδιά, με τα καλά τους και με τα πιο δύσκολα. Αγαπιόμαστε πολύ. Ποτέ δεν κάθισα να πω «δεν έκανα το ένα και δεν έκανα το άλλο» και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει πως δεν μπορούσες ή πως δεν ήθελες. Πιστεύω κατά βάση πως ό,τι κάνεις, γιατί η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Εγώ είχα βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω το παιδί μου μαζί στη δουλειά, γιατί κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Εκατσε σε μια καρεκλίτσα, μετά κοιμήθηκε λίγο στο καμαρίνι μου, έκανα και εγώ τη δουλειά μου και όλοι μια χαρά. Έμεινα δέκα μέρες με τα παιδιά μου όταν είχα γεννήσει. Και μετά κατευθείαν δουλειά. Γιατί το ήθελα, όχι γιατί, για παράδειγμα, φοβήθηκα μην ξεχαστώ γιατί γέννησα», έχει πει για τη σχέση με τις κόρες της.

«Τότε ήταν στον ΑΝΤ1, το δυνατό, το λαμπερό πρόσωπο του σταθμού. Κάναμε μια εκπομπή ενώ ήμουν ακόμα Θεσσαλονίκη και δέσαμα αμέσως. Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια.Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελένη. Τώρα που έχουμε διαγράψει την πορεία μας και την ιστορία μας συχνά γελάμε σχολιάζοντας γεγονότα της ζωής μας. Το πιο σπουδαίο με την Ελένη είναι πως είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Για μένα αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο της», έχει πει για την Ελένη.

Διαβάστε επίσης

Θεοδωρίδου: Με το ίδιο φόρεμα στο Σπίτι με το MEGΑ και στην εκπομπή της Μενεγάκη-Εσύ το παρατήρησες;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραδέχεται: «Εννοείται πως θα ήθελα έναν τέτοιο σύντροφο… σήμερα, αύριο, χθες»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μητρότητα σε νεαρή ηλικία και η σχέση με τις κόρες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved