Δέσποινα Βανδή: Η νέα εναλλακτική ζωή της και η μετακόμιση της Μελίνας στο Λονδίνο
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η νέα εναλλακτική ζωή της και η μετακόμιση της Μελίνας στο Λονδίνο

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει ξανά τον απόλυτο έρωτα μετά το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αναμφισβήτητα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πιο hot ζευγάρι της πόλης και όπως φαίνεται θα κάνει σύντομα το επόμενο βήμα.

Όχι, δεν υπάρχει στα πλάνα τους αυτή τη στιγμή ο γάμος, αλλά όλα δείχνουν πως οι δυο τους σύντομα θα βρίσκονται όλο και συχνότερα κάτω από την ίδια στέγη. Προς το παρόν, στα πλάνα της δεν είναι να μένει μόνιμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δέσποινα έχει μπει σε διαδικασίες... μετακόμισης. Λέγεται πως εδώ και μερικές μέρες συνομιλεί με γνωστούς μεσίτες προκειμένου να βρει ένα νέο σπίτι, το οποίο αυτή τη φορά δεν θα είναι στα νότια προάστια, αλλά στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί όπου μετακόμισε τον Απρίλιο ο αγαπημένος της, ο οποίος ζει στον λόφο του Στρέφη. Αλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πηγαινοέρχεται συνέχεια ανάμεσα στη Βούλα και στο κέντρο της Αθήνας.

Εξάλλου, το σπίτι της στη Βούλα, όπου μέχρι πρότινος έμενε και ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε λίγο θα «αδειάσει», καθώς η κόρη της Μελίνα ολοκληρώνει το σχολείο και αναμένεται να φύγει από την Ελλάδα για σπουδές. Συγκεκριμένα, η 17χρονη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Λονδίνο για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της πόλης. Έτσι, με τη σειρά της και η Δέσποινα Βανδή, σύμφωνα με το «Down Town», σκοπεύει να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που κατοικεί τον προσεχή Ιούνιο, μετακομίζοντας μαζί με τον γιο της Γιώργο σε άλλη κατοικία. Είναι φυσικό να θέλει να αφήσει ένα σπίτι στο οποίο είχε μάθει να βρίσκεται εκεί μία τετραμελής οικογένεια, ενώ τώρα έχουν μείνει μόνο δύο, η τραγουδίστρια και ο γιος της, Γιώργος. Οπότε, θα αναζητήσουν κάτι πιο μικρό και φυσικά, πιο κοντά στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ανακαλύψει τους τελευταίους μήνες τις ομορφιές του κεντρού της Αθήνας, το οποίο χάρη στον σύντροφό της το έχει ερωτευτεί και αυτό, ξεχνώντας για λίγο τις ομορφιές των Νοτίων Προαστίων. Ο έρωτας mv έχει ανανεώσει πλήρως και την έχει οδηγήσει σε νέους «δρόμους» πιο εναλλακτικούς και πιο λιτούς. Αλλωστε, έχει επιλέξει να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη που δεν ενθουσιάζεται από τις κοσμικές εκδηλώσεις και τα πανάκριβα μαγαζιά, καθώς αναζητά mv ουσία στη διασκέδασή του. Δεν είναι τυχαίο που μία από us πιο πολυσυζητημένες εξόδους του ζευγαριού ήταν σε ένα φοιτητικό κουτούκι στα Εξάρχεια. Οι δυο τους επέλεξαν πριν από κάποιες εβδομάδες να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα κουτούκι στην καρδιά της συγκεκριμένης περιοχής, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο. Η Δέσποινα πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από τον Ιούνιο και μετά τα χιλιόμετρα που τη χωρίζουν από τον Βασίλη της, θα μειωθούν και θα τους είναι πιο εύκολο να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσουν.

Μέχρι τότε θα συνεχίσουν να συναντιούνται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, ενώ σίγουρα δεν θα λείψουν και τα ταξίδια-αστραπή εκτός Ελλάδας για να μπορούν να απολαμβάνουν ο ένας mv παρέα του άλλου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Πριν λίγες μέρες, πέρασαν μοναδικά στη Ρώμη. Το ζευγάρι, που κατάφερε να ξεκλέψει ένα διήμερο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δοκίμασε τις απίθανες γεύσεις της ιταλικής κουζίνας, ενώ βόλταρε στα εκπληκτικά αξιοθέατα της πόλης, ζώντας ένα κανονικό παραμύθι, χωρίς δράκο, αλλά με μόνο έναν πρίγκιπα, τον Βασίλη της. Η επιστροφή τους από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν επεισοδιακή, καθώς τους περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα, κάποια στιγμή, όταν μία ρεπόρτερ την πλησίασε και τη ρώτησε «τι ευχή κάνατε στη Φοντάνα ντι Τρέβι;», η τραγουδίστρια αντέδρασε με αγανάκτηση. «Πλάκα μου κάνεις τώρα;» ρώτησε και συνέχισε προς την έξοδο αδιαφορώντας για τα συνεργεία που έτρεχαν στο κατόπι της.

Να σας θυμίσουμε πως η σχέση τους κρατά εδώ και μερικούς μήνες. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν στα στούντιο ΚΑΠΑ. Εκεί, ο Βασίλης Μπισμπίκης, παρά την κούραση από τα πολύωρα γυρίσματα για τις ανάγκες της σειράς «Άγριες μέλισσες», όπου υποδυόταν τον «Βόσκαρη» ανυπομονούσε στα διαλείμματα να συναντήσει την όμορφη Δέσποινα, που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα για το «Just the 2 of us» σε διπλανά στούντιο. Στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια, στην περιοχή Μεσοχώρια, ενώ στα τέλη Οκτωβρίου εντοπίστηκε να περπατάει στα σοκάκια του Ναυπλίου και να απολαμβάνει το γεύμα του σε ταβέρνα της περιοχής.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους από την Ιταλία - Φωτό από το αεροδρόμιο

Σκορδά - Λιάγκας: Απίστευτος καβγάς στο Πρωινό για δημοσίευμα περί τσακωμού Βανδή - Μπισμπίκη

Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρκουλης: «Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved