Στέλιος Ρόκκος: Η κόρη του πήρε πτυχίο! Οι σπάνιες φωτό στο Instagram
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Η κόρη του πήρε πτυχίο! Οι σπάνιες φωτό στο Instagram

Περήφανος μπαμπάς ο Στέλιος Ρόκκος! Η κόρη του, Δέσποινα πήρε το πτυχίο της και πόζαρε στο πλευρό της πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Η κόρη του τραγουδιστή διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ καθώς είναι κορίτσι ήπιων τόνων και δεν επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα, λόγω της δημοφιλίας του πατέρα της.

Διατηρεί σελίδα στο Instagram οπού ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, σπάνια όμως με τον μπαμπά της. Αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και πώς αλλιώς αφού ο λόγος ήταν σοβαρός.

Πόζαρε μαζί με τον μπαμπά της αλλά και η μαμά της, Μαρία Χέλιου κρατώντας το πτυχίο της από το Πολιτικό της Νομικής.

Μπορεί να μην ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και η καριέρα της να είναι στις πολιτικές επιστήμες, ωστόσο έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του μπαμπά της.

Δες στη gallery τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους

«Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Η δουλειά και ότι είμαι όπου να ‘ναι…

Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο. Τώρα τα παιδιά μου δεν με χρειάζονται, έχουν τις ζωές τους. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής

Διαβάστε επίσης

Την είδαμε και δεν το πιστεύαμε- Η κούκλα κόρη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Η φοιτήτρια κόρη του Ρόκκου είναι μια κούκλα

Η κόρη του Ρόκκου πέρασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved