Η Ηλιάκη έδωσε την απάντησή της στον Μουτσινά μετά το «πιάνο στο κεφάλι» που ήθελε να της φέρει!
Showbiz

Η Ηλιάκη έδωσε την απάντησή της στον Μουτσινά μετά το «πιάνο στο κεφάλι» που ήθελε να της φέρει!

Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να δώσει την απάντησή της στις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. 

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή Τι λες τώρα που παρουσιάζει σήμερα (20/11) λόγω του γεγονότος ότι η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό άφησε να παίξει το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά και όταν επέστρεψαν στο πλατό είπε με τον γνωστό της τρόπο πως θέλει να κλείσει όλο αυτό το κεφάλαιο.

Ας θυμηθούμε όμως τι ακριβώς είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην Αννίτα Πάνια.

«Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα…»!

Και στη συνέχεια όταν η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν θέλει να τηλεφωνήσουν στην Μαρία Ηλιάκη, τότε εκείνος είπε: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο. Όχι!».

Σήμερα λοιπόν (20/11), μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Μουτσινά η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να απαντήσει σε όλα. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα είπε η παρουσιάστρια θέλοντας να κλείσει μία και καλή αυτή την τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον άλλοτε στενό συνεργάτη και φίλο της Νίκο Μουτσινά:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Η κόντρα με την Μαλέσκου και η σχέση του σήμερα με την Ηλιάκη!

Τι λες τώρα: Εκτός εκπομπής η Καραβάτου! Τι αποκάλυψε η Ηλιάκη που πήρε σήμερα τη θέση της;

Μαρία Ηλιάκη: Εικόνες από τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved