Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα! (video)
Showbiz

Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα! (video)

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας, ακόμα ενός αγοριού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η σύντροφος του 70χρονου μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Ελένη Φερεντίνου η οποία είναι μόλις 31 ετών, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

To ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η νέα σύντροφος του Νίκου Καρβέλα διατηρεί άψογες σχέσεις με τις άλλες δύο πρώην συζύγους του, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια.

Φυσικά, με τον ερχομό του μωρού, ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει τρίτεκνος αφού ήδη έχει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους τόσο σε ό,τι αφορά τη σχέση του όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του. Φυσικά αναμένουν με πολλή χαρά και οι δύο τον ερχομό του μωρού τους και καρπό του έρωτά τους που έχουν καταφέρει από κοινού να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας της είχε γράψει το 2019, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Αρχές Νοεμβρίου του 2019 είδαμε και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αφού ήταν χαμογελαστοί και πολύ ευδιάθετοι. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved